|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τον πρώτο με επιφύλαξη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν βάλλεις sleeper goby(valenciennea γκομπυς) και watchman(cinctus πχ) δεν είναι συμβατοί). Με citrinus (ίσως) είναι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ΣΗΜΕΙΩΣΗ Όποιος έχει στοκάρει με πολλά trochus histrio ή γενικότερα σκέφτεται να δώσει, θα με ενδιέφεραν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Έχω ένα κύκλο με έξαρη άλγεων, κύριως έχει εμφανιστεί τριχοειδής και κυανοβακτήριο και θέλω να με βοηθήσετε. Παραθέτω μετρήσεις και φωτογραφίες: NH3/4: 0 NO2: 0 NO3: 10 pH: 7.9 KH: 6,8 PO4: 0,1 Ca: 420 Mg: 1250 Sg: 1.025 Temp: 27.00 Φωτοπερίοδος: 16:00-24:00 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι,
Ήρθε ο καιρός να κάνω μαι ενημέρωση για την κατάσταση του ενυδρείου μου. Οι αλλαγές πολλές:
Φωτογραφίες, βίντεο και ερωτησούλα στο τέλος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Από αύριο θα μπει σε λειτουργία δοσομετρική Jebao DP-4, καθώς πλέον είναι δυσκολό να κρατηθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα οι τιμές μαγνησίου, ασβεστίου και KH... Τα δοχεία είναι δική μου καατσκευής στα χνάρια του κ. Τάκη (takis_gt) ![]() ![]() BINTEO: https://www.youtube.com/watch?v=yhvCDaknD4Y Βοήθεια από τους έμπειρους: Κάποιο πρόταση σε ψαράκι...? Έχω κατα νού ένα Tomini Tang juvenile (6cm) και σε πιο εύκολες επιλογές σκέφτομαι επίσης ένα Royal Gramma και ένα Kaudern's Cardinal... Τα κλοουνάκια ενδέχεται να είναι επιθετικά απέναντι σε κάποια από αυτά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |