|
|
|||
|
|||
![]()
μια foto
|
||||
|
||||
![]()
Παρε τότε esha-2000 και βάλε τώρα, εστω και προληπτικά, και αλατι, και με τις αλλαγες να βάζεις στο φρεσκο νερό το αναλογο αλατι. Οταν σταματήσεις τη θεραπεια με το αλατι το αφαιρεις σταδιακά, σε κα΄θε αλλαγη βάζεις στο φρεσκο νερό όλο και λιγότερο αλατι, και μετα απο 2-3 αλλαγες καθολου αλατι
|
|||
|
|||
![]()
να τα αφησω ολα μαζι η να το βγαλω???
εγω λεω να το βγαλω μην παθουν τιποτα και τα αλλα.... ετσι κι αλλιως σημερα δεν μπορω να παρω το φαρμακο και αλατι..... ειναι κλειστα ------------------------- http://igna.gr/index.php/eshop/nero-...s-300gr-detail http://igna.gr/index.php/eshop/nero-...ha-2000-detail αυτα κανουν???
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 01-06-15 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το esah-2000 ναι, οχι το epsom salt, ή ενυδρειακό αλατι ή τυροκομικό αλάτι το epsom salt δεν είναι αλάτι
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να προτεινεις ενα απο igna να κανω παραγγελια που ειναι διπλα???
|
||||
|
||||
![]()
για αλάτι ρώτα τον Ιγνατιο βρε, εχει να σου δώσει, και esha-2000 έχει
|
|||
|
|||
![]()
οκ θα του στειλω μήνυμα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξόγκωμα σε ramirezi | lucky13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-02-10 17:55 |
εξόγκωμα???? | khpouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-01-08 23:38 |
Χοντρό Εξόγκωμα σε Guppy | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-05 12:23 |
Κόκκινο εξόγκωμα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-10-05 18:55 |
Εξόγκωμα σε afra | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 08-01-05 23:47 |