|
||||
|
||||
![]()
Όντως ο Eliwell έχει πιο πολλές ευκολίες , και ίσως να είναι σαν να έχεις 2 stc, αλλά κάθε τι που θέλουμε για το ενυδρείο ή γενικότερα, καλό είναι να κρίνουμε τη σχέση τιμή/απόδοση. Η τιμή του Eliwell ίσως είναι απαγορευτική για κάποιους σε αντίθεση με του stc που είναι πολύ πιο προσιτή, και αν συμβιβαστεί με τις λιγότερες ευκολίες , που ίσως σε κάποιους να μην είναι και απαραίτητες , με τον stc κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Ξεκινώντας το χόμπι με τα ενυδρεία πριν 3 χρόνια, είδα τη τιμή του eliwell και η αλήθεια είναι πως ζορίστηκα, ανακαλύπτοντας όμως το τροχό έπεσε και το μάτι μου σε συζητήσεις για τον stc, αμέσως τον παράγγειλα , και την ημέρα που ήρθε και τον τοποθέτησα και είδα πως λειτουργεί (άπιστος Θωμάς ον) παράγγειλα αμέσως και 2ο για το άλλο ενυδρείο, πέρσι το καλοκαίρι που έφτιαξα το ξύλινο τον παράγγειλα με το που ξεκίνησα να φτιάχνω τη βάση του ενυδρείου, και αργότερα πήρα και ένα 4ο για εφεδρικό (3 ενυδρεία έχω , να υπάρχει εφεδρεία σε περίπτωση που συμβεί κάτι) που τώρα τον χρησιμοποιώ για τη προετοιμασία του νερού για τις αλλαγές. Όπως καταλαβαίνεται η προσιτή τιμή του stc με έκανε να έχω για όλα τα ενυδρεία αλλά και εφεδρικό, και όλοι μαζί στοίχησαν πάνω κάτω όσο ένας eliwell, στη περίπτωση μου η σχέση τιμή/απόδοσης είναι σίγουρα υπέρ του stc
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000 | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-12-14 11:06 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |