|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οταν αποσυνδεσεις τον αισθητήρα το κανει αυτό, όχι όταν δεν έχει ρεύμα ο κοντρολερ
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το προσεξα καλα τοτε..Να σαι καλα ευχαριστω!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ειμαι ατυχος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι μόνο 3-3,5 ευρω τα μεταφορικα στειλτο
σου ζήτησε αυτος να το στειλεις πισω ;
|
||||
|
||||
![]()
αν σε ενδιαφερει φιλε μου εχω εναν no name STC-1000 με δυο εξοδους και πλαστικο αισθητηρα. ειναι ολοκαινουργιο και καθεται στη γωνια για την περιπτωση που χρειαστει. στον δινω για να κανεις την δουλεια σου. χωρις χρηματα. μεχρι να σου ερθει το αλλο και να λυθουν τα οποια θεματα εχεις. στειλε ενα PM να το κανονισουμε αν σε ενδιαφερει. καλημερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποψινο προβλημα..
Ακουγα να δουλευουν τα ανεμιστηρια για πολυ ωρα..Ριχνω μια ματια στον stc και τον βλεπω κλειστο και τη θερμοκρασια πιο κατω απ την επιθυμητη..Τον βγαζω απ τη πριζα,τον ξαναβαζω τα ιδια.δινει συνεχεια ρευμα στο cool..Τι συνεβη κολλησε το ρελε;;τωρα τι κανω; εκανα μερικες δοκιμες ανεβαζοντας τη θερμοκρασια ωστε να ανοιξει η θερμανση λεω μπας και ξεκολλησει..Τιποτα συνεχισε να δινει ρευμα και στα δυο(cool+heat)..χαλασε να υποθεσω; ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000 | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-12-14 11:06 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |