|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο! Μπραβο!
![]() Μια ερωτηση, αυτα τα μαυρα "μπαλακια" στο βυθο τι ειναι?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Γείτονα το ενυδρειο σου πανεμορφο και τα φυτα υγειεστατα. Και οι γαριδουλες κανουν παρτυ εκει μεσα. Δεν περιμενα κατι άλλο βεβαια από έναν αλχημιστη.
![]() Αληθεια εχεις δει αποτέλεσμα με αυτές τις μπάλες; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι νωρις ακομα για να πω. Το μονο που εκανα ηταν να βαλω μερικες σε ενα ποτηρακι με νερο οσμωσης, και μετα απο λιγες ωρες αυξηθηκε το tds, που παει να πει οτι δουλευουν, δηλαδη οντως κατι απελευθερωνουν, τωρα τι ειναι αυτο δεν μπορω να πω γιατι μου χαλασε το ιοντομετρο! ![]() Εκεινο παντως που μου κανει εντυπωση, ειναι οτι ενω το νερο εχει ερθει στα μετρα τους, οι crs δεν εχουν την συμπεριφορα που εχουν στο 80λιτρο οπου ολη μερα χορευουν χασαποσερβικο ακομα και οι αυγωμενες! Σε αυτο ειναι ακομα λιγοτερο κινητικες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αστα αυτα ... Πες στα παιδια οτι επαιζες με τα playmobil ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μην δεις παιχνιδια πρωτος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα μια χαρα εχει γινει..
Αλλα εχει πολλα κενα σημεια,φαινεται ο βυθος, δεν ειναι του γουστου μου.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω εχω αλλη προσεγγιση, θελω να μπορω να βλεπω τις γαριδες και να κανουν κοντραστ με το μαυρο χαλικι. Βεβαια δεν εχουν αναπτυχθει καλα τα φυτα ακομα, θα πυκνωσει κι αλλο. Η difformis μονο θυμηθηκε το "dna" της και αρχισε να ερπει, αλλα την κλαδεψα δεν ηθελα να μου καλυψει τον βυθο. Με παιρνει να βαλω και καποιο γρασσιδακι αλλα μαλλον θα το αφησω ετσι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |