|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι,ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της
![]() πιο πολλες πιθανοτητες εχουν εκει μεσα παρα σε αλλο δοχειο.ειναι και πολυ μικρα,οποτε και το λιγο στρες τα στελνει γρηγορα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Σ' ευχαριστώ!!! Παράθεση:
Σπύρο θα μείνουν τελικά εδώ...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, καλη αρχη και να βλέπεις συνεχεια καινουργια συννεφάκια στο ενυδρειο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να συμφωνησω κι εγώ με όλα τα παραπάνω;
Αφού εξ αρχής δεν ηταν σκοπός σου η αναπαραγωγή, όπως έτυχε να αναπαραχθούν πιστεύω θα τύχει και να επιβιώσουν. Φαίνεται οτι η φύση μας ανταμείβει όταν τη σεβόμαστε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από το αποτέλεσμα (αναπαραγωγή), μάλλον έχω προσεγγίσει τον βιότοπο τους σε καλό βαθμό και υπάρχει και συνέχεια!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |