|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tακη ωραια ζουγκλα! Βαλε αμα βρεις και κανενα επιφανειας! Τα εχεις δει να ζευγαρωνουν?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα βλέπω που κυνηγάει το ένα το άλλο, υπάρχει έντονο παιχνίδι
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο φύλλο του νούφαρου είναι πλεον στην επιφάνεια
![]() το επόμενο ανεβαίνει ακάθεκτο ![]() και υπάρχουν καμια 10αρια μικρά ανεπτυγμένα αλλά δεν έχουν ανέβει στην επιφάνεια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε Τακη τι αναπτυξη ειναι αυτη!!Αν θυμαμαι καλα σ αυτο δεν εχεις διοξειδιο σωστα;Και τα λεντακια ομως κανουν φοβερη δουλεια οπως φαινεται
![]() Αληθεια ποσο υψος εχει αυτο το ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο είναι κύβος 40 Χ 40 Χ 40 ------------------------- Και μια που άνοιξα το καπάκι να κάνω αλλαγή νερού έβγαλα 2 φωτογραφίες από πάνω ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-05-15 στις 19:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το νούφαρο μεγαλώνει ακάθεκτο
![]() ![]() έπεσε και ένα γενναίο κλάδεμα γιατί τα ψάρια δεν είχαν χώρο να κολυμπήσουν. Απο τη στιγμή που έβαλα τα led τα φυτά έπνιξαν το ενυδρείο. ![]() ![]() και υπάρχουν και πολύ ευχάριστα νέα, άνοιξα να καθαρίσω το φίλτρο και ήταν γεμάτο γόνο, και ευτυχώς τον είδα στο κουβαδάκι που έβαλα τα σφουγγάρια για να τα πλύνω με ζεστό νερό, εννοείται πως όλο αυτό το νερό με τη βρώμα το ξαναέβαλα στο ενυδρείο. Άφησα τη φύση να φροντίσει για το γόνο, πιστεύω πως θα βρουν αρκετή τροφή στο ενυδρείο για αρχή, πιστεύω πως υπάρχει αρκετή infusoria. Ο γόνος είναι τόσο μικρός που με το ζόρι τον είδα
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |