|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χριστος Ανεστη! χρονια σου πολλα! ..ααααα.!!!! ομορφιες! σαν διαμαντακι το εχεις! μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρόνια πολλά ![]() ------------------------- Εκανα μια μικρή μετατροπή, έβγαλα 2 άσπρες πλακέτες και έβαλα 1 μπλε και 1 κόκκινη, το φως είναι ελαφρά χαμηλότερο, μάλλον είναι καλύτερα έτσι ![]() ![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-04-15 στις 21:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μαστορα σταματα τις ψιλοδουλειες και πιασε να φτιαξεις κανα κλιματιστικο γιατι θα σφηξουν οι ζεστες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω,ειναι καλυτερα
![]() πριν ειχε πολυ ασπριλα και χανοντουσαν τα χρωματα. μου φαινεται δειξανε αρκετα,ειδικα στην τριτη φωτο που φαινονται τα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι , δειχνει πιο ομορφο τωρα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα σε μια εβδομάδα , οι βαλισνέριες μεγάλωσαν τουλάχιστον 10 πόντους. Όπως βλέπεται στις προηγούμενες φωτογραφίες με το ζόρι κάποιες φτάνουν στην επιφάνεια, τώρα κάποιες έχουν γυρίσει τουλάχιστον 10 πόντους, βλέπω να κλείνουν το φως στα υπόλοιπα φυτά. Το νούφαρο έχει βγάλει ήδη τουλάχιστον 10 φύλλα.
Το φως κάνει καλή δουλειά μάλλον. Και δεν έχω ρίξει ίχνος από λίπασμα , ούτε CO2 ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |