|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο είναι το κινητό σου?
Aν χρησιμοποιείς κινητό με android ποια έκδοση android χρησιμοποιείς? Για να μπαίνεις στο aquatek.gr χρησιμοποιείς το tapatalk? ************************************************** Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς TAPATALK από ANDROID ************************************************** Πατάς και ανοίγεις το TAPATALK ![]() Πατάς πάνω δεξιά REPLAY στο thread που θες να συνεχίσεις ![]() Κάτω αριστερά υπάρχει ένα εικονίδιο με συνδετήρα , το πατάς και επιλέγεις το Gallery. ![]() Διαλέγεις τις φωτογραφίες και το στέλνεις |
|
||||
|
||||
![]()
τελος πάντων πιδει δεν κατεβαζει το tapatalk θελω μερικες απαντησεις για το ισσος μελλοντικο μου ενυδρειο επιδει θελω να κανω κατι σαν αθτοοι διαστάσειεις θα είναι 100*40*τι υψος μου προτεινεται αν βαλω ενα κοπαδακι μαριδες και 2-3 κολογριτσες? οταν μεγαλωσουν βεβαια θα τις παρω πισω στη θαλασσα η στην κοιλια μου
![]() filtro θα κανω με ζαντινιερα καπου στα 80εκ μηκος με ανθρακα και αντιφοσφορο κυκλοφοριτες ειναι απαρετητοι δεν θα μπορω να κανω κατι με τη ροη του φιλτρου? αν βαλω σιποραξ η βραχους στο φιλτρο? αμμο σκεφτομε καπου στα 5 εκ. |
|
||||
|
||||
![]()
υψος αποφασιστηκε 30 εκστοστα θα παω σε 2-3 μερες να το παραγγειλω υπαρχει κατι που πρεπει να ρωτησω τον υαλοποιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα κάνε το ύψος 40cm+ αν μπορείς!!!
Θεωρώ οτι το έχεις το κόλλημα τζαμιών, διαστάσεις τζαμιών κλπ... Λογικά θα φτιάξεις κάτι σαν sump αν έχω καταλάβει καλά, οπότε θα πρέπει να μεριμνήσεις να κάνεις και τις ανάλογες τρύπες στο πίσω τζάμι του ενυδρείου... Για την κατασκευλη του sump, μπορείς να δεις μέσα στο φόρουμ, διάφορες ιδέες... Κυκλοφορία θέλεις αρκετή στο ενυδρείο, μπορείς να καταλάβεις βλέποντας και μόνο την κίνηση του νερού μιας λίμνης και της θάλασσας... Η κυκλοφορία σε συνδιασμό με τον βράχο στο ενυδρείο, δημιουργούν από μόνα τους ένα φίλτρο... Όσο πιο πορώδης είναι ο βράχος σου, τόσο πιο πολύ λειτουργεί σαν το siporax ή την ελαφρόπετρα στο φίλτρο... Για να αποβάλεις τα νιτρικά που θα σου δημιουργούνται, θα πρέπει να κάνεις αλλαγές νερού, και θα βοηθήσεις σε μεγάλο βαθμό με το ATS... Επίσης κάπου στο φίλτρο σου, να βάλεις και ενεργό άνθρακα, ειδικά αν έχεις ανεμώνες... Αντιφώσφορο, δεν ξέρω αν θα χρειαστείς με το ATS, προσωπικά δεν βάζω καθόλου, αλλά έχε το στο μυαλό σου... Περί skimmer, προσωπικά με το ATS, σταμάτησα να το λειτουργώ ένα χρόνο τώρα... Ίσως βοηθήσει στην καθαρότητα του νερού λίγο, ανάλογα με το τι θα χρησιμοποιήσες για να μαζεύεις τις βρωμίτσες... κάλτσες κλπ... Αν δεν χρησιμοποιήσεις ATS τελικά, θα σε βοηθήσει σίγουρα πάρα πολύ... Για φωτισμό, σου προτείνω εύκολη και απλή λύση τα flood lights... Έχω φτιάξει DIY φωτιστικό με power leds, αλλά τα flood τα θεωρώ πολύ καλή επιλογή... ειδικά αν χρησιμοποιήσεις περισσότερα στα 10w, αντί για λιγότερα σε περισσότερα watt, θα έχεις πολύ καλή κάλυψη... Μπορείς να τα προσαρμόσεις εύκολα σε οποιοδήποτε καπάκι που θα φτιάξεις, ακόμα και να τα στηρίξεις σε αλουμινογωνίες.. Αυτά... |
|
||||
|
||||
![]()
oxi δεν θα κανω σαμπ με το υψος θα το σκεφτο γιατι δεν εινε ευκολο να φερνο νερο και ψαχνο που νατο αποθηκευσω αν μπορουσα θα εκανα και 500 λιτρα
ανθρακα και αντιφοσφωρο εχω ηδη αν βαλω 2-3 απο αυτα ειναι οκ?http://www.ebay.com/itm/48-LED-White...item2a4d9959ee κυκλοφοριτες βρηκα πολυ φτηνους σκιμερ μπορει να βαλω αλλα ats οιχι |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα αν παρω ενα απο αυτο http://www.ebay.com/itm/Saltwater-Aq...21204492&rt=nc μου φενεται καλη ιδεα αν το βαλω με αυτη την aquael deco light που εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πρώτα φώτα δεν κάνουν τίποτα, τα δεύτερα δεν τα εχω δοκιμάσει... Πάρε 2-3 20w flood και θα είσαι εντάξει!!
Αν δεν βάλεις σκίμερ ετοιμάσου για πολλά λίτρα αλλαγές νερού... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακο Σαντορινης | Mokatsino | Μεσογειακό | 46 | 15-08-16 23:08 |
νεο μεσογειακο | Πάνος | Μεσογειακό | 116 | 07-09-11 15:40 |
χταποδι σε μεσογειακο? | 6981giwrgos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 44 | 06-07-10 20:54 |
Νεο Μεσογειακο | sv1gfu | Μεσογειακό | 3 | 05-07-08 12:57 |
νεο μεσογειακο | asteris_veroia | Μεσογειακό | 15 | 09-06-08 19:22 |