|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειτε 8αρι ή 10αρι , οι κοντρες ειναι για ασφαλεια πανω απο ολα. Μπορει το ενυδρειο να αντεχει αλλα σε ενα ατυχημα ειναι η κοντρα που θα σε σωσει! Τι σιλικονη θα παρεις; εγω θα προτεινα να εβαζες κ εξωτερικες γωνιες. Εχεις ξανα κανει το εγχειρημα αυτο;
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο στο τορινο που εχω για ενυσχηση σιλικονης εχω την bison oi gvnies ti einai
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα λογω οτι οι μεταφορεσ νερου ειναι δυσκολεσ θα κανω για κανενα χρωνο οκταποενυδρειο που παντα ηταν το ονειρο και μετα θα παω στο γλυκο μου ονειρο με γατοπσαρα θελω προτασεις για led stripes μιας και το οκταποδι κρυβεται την ημερα και βγενει νθκτα θα χριαστω καποιεσ για τα γατοπσαρα πρωτιμο αυτες που αλαζουν χρωμα και ποσα μετρα θα χρειαστω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χταπόδι σε ενυδρείο.....!!!! χμχμχμχμ
Καλό κλείσιμο, να μην πω και αμπάρωμα - κλείδωμα. Τα χταπόδια είναι οι μέγιστοι δραπέτες. Μην ασχοληθείς με διαμόρφωση βράχου κλπ (aquascaping) γιατί το χταπόδι θα την κάνει μόνο του, σπουδάζουν εξάλου διακοσμητές από τα πρώτα στάδια της ζωής τους ![]() Καλή επιλογή και θα δεις απίθανες συμπεριφορές και αντιδράσεις..... ![]() ![]() Καλή συνέχεια......
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω δει τις δραπετευσεις του θα κρατισω ομως μια μικρησταγωνα θαλασινου να τα θημαμαι
|
|
||||
|
||||
![]()
pagokofti απο που πηρες τα λεντ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακο Σαντορινης | Mokatsino | Μεσογειακό | 46 | 15-08-16 23:08 |
νεο μεσογειακο | Πάνος | Μεσογειακό | 116 | 07-09-11 15:40 |
χταποδι σε μεσογειακο? | 6981giwrgos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 44 | 06-07-10 20:54 |
Νεο Μεσογειακο | sv1gfu | Μεσογειακό | 3 | 05-07-08 12:57 |
νεο μεσογειακο | asteris_veroia | Μεσογειακό | 15 | 09-06-08 19:22 |