|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φαινεται, μπραβο σου. που θα μπει? εχεις καπακι βλεπω στο ενυδρειο. οι βιδες ειναι ειδικες για το νερο? αν οχι τοτε καλο θα ηταν να αλλαχτουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έφτιαξα δύο ίδια καπάκια με αυτά που έχει η juwel από πλεξι γκλας σε λέιζερ για να μη χαλάσω τα μαμά και μου τα έφτιαξαν ακριβώς όπως θα θέλω με τις τρύπες για τις βίδες και όλα !! Εβαλα έξι ανεμιστηράκια με ανοξείδωτες βίδες συνδεσμολογία καλώδια κλπ και θα μπουν σε ένα juwel 150 litra .
------------------------- ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandelis : 06-05-15 στις 18:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη κατασκευή, μπράβο! Επίσης προσοχή και στην σίτα για οξείδωση...
|
||||
|
||||
![]()
εξι 8αρια εβαλες? μηπως ειναι πολλα? δεν θα κανει κοιλια απο το βαρος το καπακι? δες το αυτο. εχω εγω σε Rio 180 τεσσερα 8αρια και ειναι πιστευω υπεραρκετα για τροπικα ψαρια.
τρομαξα για μια στιγμη με την φωτογραφια εδω τωρα και ειπα ωπα αυτος δεν ειναι στο μπαλκονι μου. ιδιο πατωμα, ιδια καλαμωτη ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανεμιστηρες ειναι πολλοι. Θα εχεις μεγαλη εξατμιση νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπάρχει STC την ίδια εξάτμιση νερού θα έχει, μόλις πέφτει η θερμοκρασία θα κλείνουν τα ανεμιστηράκια, θα ψύχουν πιο γρήγορα αρκεί να υπάρχει το απαιτούμενο άνοιγμα για την έξοδο του αέρα με τόσα πολλά ανεμιστηράκια, αν δεν υπάρχει STC θα πρέπει να μπει και το λάστιχο μέσα στο ενυδρείο μόνιμα ανοιχτο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόσο στοίχισε η κοπή ? Σε ποιο μαγαζί έκανες τη δουλειά ? Για τι πάχος plexi ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πώς λέγετε το μαγαζί ? θα ενδιέφεραν και άλλους κοπές cnc laser σε plexi |
|
||||
|
||||
![]()
Tι παχος εχει το πλεξι?
Το πλεξι σκεβρωνει απο τη ζεστη, και στα juwel το φλαπ ειναι πανω απο τις λαμπες. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58476 .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|