|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Κλεο!
|
||||
|
||||
![]()
Δε ξέρω αλλά, έτσι όπως βλέπω αυτό το θέμα αλλά και το προηγουμενο με την ιστορική αναδρομή, σαν να διαβάζω κεφάλαια απο βιβλίο είναι...
Μαγειρεύεις κάτι Κλεοβουλε; ![]() Αν όχι τότε αρχισε να το σκέφτεσαι σοβαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ίσως σε άλλο θέμα που να αφορά κάποια έκδοση κάποιου βιβλίου κάποιας συντακτικής ομάδας. Λέω εγώ τώρα... ![]() ![]() Μπράβο σου πάντως
|
||||
|
||||
![]()
Μα να μην εχω διαβασει για κανεναν απο αυτους?
Για βάλε και για φυτεμενα εκει ολο και καποιον θα ξερω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο αρθρο.
Ευχαριστουμε. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν μπορώ πιά να προσθέσω άλλες φωτο στο πρώτο μέρος του άρθρου
βάζω εδώ μια ιστορική από το 24ο συνέδριο της Ένωσης Γάλλων Κιχλιδόφιλων τον Οκτώβριο του 2003. Δεύτερος από δεξιά ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του GAB Τόλης Κετσελίδης, στο κέντρο ο Jean Claude Nourissat με τη σύζυγο του και αριστερά ο κιχλιδόφιλος γιατρός Γ.Ρεκλός ιδρυτής του MCH. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σεμινάριο για ενυδρειόφιλους στη Θράκη !! | Κλεόβουλος | Greek Aquarist's Boards | 55 | 07-05-15 14:16 |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Καλημέρα σε όλους τους ενυδρειόφιλους!!!!!! | Κων/νος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 20-05-07 18:07 |