|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια ποσοτητα βιολογιας θα την ειχε και το ξυλο,αλλα πολυ λιγα πραγματα.
το μπολι ειναι συγκεκριμενο πραγμα και το μπολιασμα συγκεκριμενη διαδικασια. δεν βαζουμε οτι ναναι απο ενα ενυδρειο για να στρωσουμε ενα αλλο ![]() υπαρχει υπομνημα για το μπολι. τωρα τι να σου πω? θα εμπιστευτεις αυτο που σου ειπε ο πετσοπας? εγω δεν θα εμπιστευομουνα. ετσι κιαλλιως τεστ θα πρεπει να παρεις.δεν γινεται ενυδρειο χωρις τεστ νερου. και αφου θα τα παρεις που θα τα παρεις,παρε τουλαχιστον το σωστο πραγμα. ------------------------- ακομη και αν εκανες αυτη τη διαδικασια με την τροφη,χωρις να δεις νουμερα πως θα ξερεις οτι εστρωσε? επειδη ειπε ο πετσοπας ειναι οκ? ![]() αν κερδιζα ενα ευρω καθε φορα που ελεγε πετσοπας "το νερο ειναι οκ",θαμουνα μια χαρα τωρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 28-03-15 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οκ σε ευχαριστω .. εμενα που εχει μονο σφουγγαρι το φιλτρο μου το ριχνω απλα στο νερο το μπολι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
πανω στο σφουγγαρι που εχεις.μεσα στο φιλτρο σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον .. οι τιμες εχουν
cl 0 ph 7,8 kh 5 gh 9 NO2 0 NO3 35 Και θερμοκρασια 25 βαθμους ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexdimi : 31-03-15 στις 22:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνία μέτρησες ;
|
|||
|
|||
![]()
μονο αυτες τισ μετρισεις μπορεσα να παρω για αρχη .. της αμμωνιας τα περιμενω .. μετα χριαζομαι καποιο αλλο τεστ ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι κατάλαβα αυτά που έχεις είναι χαρτάκια, δυστυχώς δεν είναι τόσο αξιόπιστα, κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρεις υγρά τεστ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 240-ιδεες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-12-09 00:16 |
ιδεες για 270λτ | ErnieBall | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-11-09 03:28 |
ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ...... | stavr0s1 | Ζωοτόκα | 6 | 17-10-09 21:19 |
Ιδεες για διακοσμηση | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-11-08 19:18 |
ιδεες...? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-06 21:29 |