|
|
|||
|
|||
![]()
οικονομικά 1500 λίτρα ....... δε νομίζω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το "οικονομικό" στη συντήρηση είναι συζητήσιμο, γιατί αν βάλει μια καλή μόνωση περιφερειακά και από κάτω , αν στο πάτωμα περάσει και σωλήνες του καλοριφέρ (όπως η ενδοδαπέδια θέρμανση) και με 2 αντλίες 3000Λ/Ω , θεωρώ πως θα λειτουργήσει σαν ενυδρείο, για φωτισμό και φυτά δεν το συζητάμε γιατί το 1,3 ύψος είναι απαγορευτικό, το κάνει Αφρικάνικο ή χρυσοψαράδικο και καθάρισε.
Το κόστος όμως σε κατασκευή δεν είναι καθόλου συζητήσιμο, όγκος , ύψος , βάρος είναι πολύ μεγάλα και θα αυξήσουν το κόστος
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον μας τρολάρει ..... δε παίζει αυτή η κατασκευή μέσα σε σπίτι...εδώ άλλοι και δυσκολεύονται λίμνες να φτιάξουν που είναι και στη ύπαιθρο !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μιλαμε σοβαρα φιλε triball??2.5 τονοι μονο το ενυδρειο+την βαση=???
ασε που θες 35αρι τζαμι αν το κανεις γυαλινο..και ολα αυτα στο μπανιο?και σε οροφο η ισογειο?? δυσκολα πραγματα και πολυ ακριβα. και ποιος ο λογος να ειναι 1.30 υψος?60 δεν σου κανει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέψου να το φτιάξει και στο τέλος να αρχίσουν τα γνωστά (και άγνωστα) ενυδρειακα προβλήματα. Ας διαβάσει πρώτα τα του ενυδρείου και αν πιστεύει οτι θα μπορέσει να ασχοληθεί σοβαρά τοτε ας προχωρήσει στη κατασκευή. Σε ολους αρέσουν τα ενυδρεία άλλα λίγοι ασχολούνται και ακόμη ποιο λίγοι ασχολούνται σοβαρά με αυτά. Ρε παιδιά, τι ακριβώς είναι το τρολαρισμα;... Δεν έχω καταλάβει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neos sto hobby...me paories | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 06-07-10 09:38 |
neos ston xwro | marios91 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-10-07 20:08 |
NEOS MONOMAXOS | petros | Bettas | 15 | 24-05-07 01:03 |