|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι που δεν ταιριαζουν οι τιμες ? για συμπεριφορα βλεπω απο αρθρα οπως αυτο. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όταν στο ένα λέει από 7-8,5 και το άλλο από 6-8 τότε οι μέσες είναι 7,75 στο ένα και 7 στο άλλο. Αντίστοιχα όταν στο ένα λέει 90 – 536 ppm και στο άλλο 0 – 357 τα μέσα είναι 313 στο ένα και 178,5 το άλλο Στα ζωοτόκα θα χρειαστεί να βάλεις και αλάτι κάποια στιγμή, ο μονομάχος τι θα κάνει τότε ; γενικά τα ζωοτόκα μπαίνουν μόνα τους, σπάνια ταιριάζουν με άλλα ψάρια, αντίστοιχα οι μονομάχοι μπορούν να μπουν με άλλα ψάρια αλλά πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος και φυτά για να απομονώνεται ο μονομάχος Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ηθελα να πω και πριν. Εσυ στην ουσια μου λες να παρω τη μεση τιμη που ειναι μια τιμη. Αρα Γιατι μου παραθετουν ευρος ?
Πραγμα που θεωρω και λιγο δυσκολο . Να εχω δηλαδη μονιμως 7,75 ph στο ενυδρειο μου. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχω μεταβολες. Ασε που θα ειναι αδυνατο να ταιριαξω ψαρια αν λαμβανω υποψιν μου μια και μονο τιμη. Ή δεν θα ταιριαζει κανενα ή δεν θα βρισκω να αγορασω τα λιγοστα που θα ταιριαζουν. Επισης στην ιδια σελιδα , ψαχνοντας για γκουραμι , ελεγε επιγραμματικα οτι μπορουν να ζησουν κανονικα οπουδηποτε μεταξυ 6-7.5. Αυτο ειδα και καταλαβα οτι ισχυει για ολα τα ψαρια. Οτι οταν δινουν ευρος εννουν οτι το ψαρι ζει κανονικα μεσα σε αυτο. Αυτο με το αλατι δεν το ηξερα. Θελει οπωσδηποτε αλατι ? Αν το ηξερα δεν θα τα ειχα παρει. |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω κι εγω τη γνωμη μου στο θεμα αυτο..
ισως στις μεσες τιμες να ζησουν οπως διαβασες αλλα ποτε δεν θα ζησουν οπως πρεπει. αν θες να το δοκιμασεις ειναι δικαιωμα σου.κανεις δε σε κατηγορει.απλα πανε να σε γλυτωσουν απο πιθανες απωλειες. ακου τα παιδια οπως κανω κι εγω και δε θα χασεις.το καλο σου θελουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω , ψιλομπερδευομαι.
Απο οτι βλεπω στο κειμενο για τον μονομαχο λεει οτι θα μπορουσε να ζησει με μικρες κυπρινιδες. Ισως αν βρω ενα αλλο σπιτι για τα γκαπυ και βαλω στην θεση τουσ cherry barbs να ειναι καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε πιο προσεκτικα, ιδιως τα Bold και υπογραμμισμενα.
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ναι τα διαβασα. Αν και λιιιιγο πιο κατω εχει τη λεξη ''may''
![]() Τιποτα δεν ειναι στανταρ. Ισως εξαρταται απο ψαρι σε ψαρι. Ισως ο δικος μου επειδη ειναι παππους και ταλαιπωρημενος , να μην ασχολειται. Καποιος μου ειπε οτι μπορει να ξυπνησει αργοτερα αν και εγω προσωπικα αμφιβαλλω. Οπως ειπα με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαξω τα γκαπυ με cherry barb. Αφου τα πρωτα θελουν και αλατι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες απο Praktiker Κανουν? | Nick :D | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-09-11 12:03 |
Απορία για πέτρες Praktiker | endymion | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 29-06-10 16:44 |
λάβα απο praktiker κάνει? | ΜΙΜΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-04-09 10:59 |
Φυτα ενυδρειου απο το Praktiker... | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-02-06 18:14 |