|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα το αδειασμα-γεμισμα διαρκει 45 λεπτα και ταυτοχρονα χαιδευω τα ψαρια γιατι ειναι χαρουμενα με τη διαδικασια της αλλαγης.και φαι να ριξω εκεινη την ωρα θα φανε κανονικα και ας λειπει το 35% του νερου και τα χερια μου ειναι μεσα. για καποιο λογο τα ψαρια σου εχουν στρες.βρες αυτο πρωτα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το λεω ετσι για να καταλαβει μονος του.
ασε που δεν ειναι μονο τα νιτρικα.μαλλον ειναι μια αλυσιδα κινησεων και αποτελεσματων!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως τα λες... ΑΚΡΙΒΩΣ.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γενικα τα ψαρια μου δεν εχουν στρες μονο κατα τη διαρκεια της αλλαγης και για καμια δυο ωρες μετα, πρεπει να κανω καμια πατεντα για να προετοιμαζω το νερο απο πριν για να μην εχω στρες κακα τη διαρκεια της αλλαγη
ειχα μιλησει με ενα παιδι που δουλευε σε πετσοπ και ειχε και δισκους και γενικα εχει εμπειρια και μου ειχε πει οτι με τον τροπο που αλλαζω το νερο καλο θα ηταν να μην κανω γρηγορες αλλαγες, δηλαδη να τις κανω οπω κανω τωρα για να μην εχω στρες στα ψαρια επισης παλι ενας που εχει χρονια δισκους μου ειπε να αλλαζω το νερο μια φορα στις 7-10 μερες για να μην εχω στρες με τα ψαρια τι να πω? οι αποψεις διιστανται ευχαριστω και για τις συμβουλες, θα κοιταξω να το διορθωσω ------------------------- Παράθεση:
2. Mod edit:διεγράφη το link σε άλλο ελληνικό φόρουμ γιατί το ίδιο θα γινόταν κι εκεί. (συγνωμη αν αντιτιθεται στους ορους του φορουμ) 3.προσπαθω να κανω οτι μπορω αναλλογα με τον χρονο που εχω και την τσεπη μου, προσπαθω για το καλυτερο και ευχαριστω για τις συμβουλες, που προσπαθω να κανω πραξη ακομη κι αν δεν το βλεπετε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 07-03-15 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aλλαγες καθε 7-10 μερες και τα νιτρικα στο κοκκινο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης, μην ξεχνας οτι το καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο και σιγουρα το δικο σου δεν εχει βρει το δρομο του με τον τροπο που ακολουθεις. Μηπως θα επρεπε να δοκιμασεις τις συχνες και σωστες αλλαγες νερου καποια στιγμη, ωστε να δεις και αυτη την πιθανοτητα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για το προιον | faster80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-07-12 17:21 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |