|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ ότι θέλω ειδικά τώρα που είναι μικρά και ταιζω πολύ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ξεκινα κι εσυ πιο συχνες αλλαγες και θα δεις βελτιωση στα ψαρια σου.θεωρω πολλα τα 40 νιτρικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως πολλές φορές σου έχω πει (αλλά αρνείσαι πεισματικά να καταλάβεις)... με λάθος τρόπο προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα σου.
1. Το θέμα ΔΕΝ είναι ΑΝ αρέσουν σε σένα τα φυτά αλλά... τι θέλουν οι δίσκοι. ΑΝ είχες πχ. αφρικάνες θα τις έβαζες φυτεμένο... επειδή σου αρέσουν τα φυτά; 2. Όταν έχεις ΝΟ3 35-40... κάνεις τις αλλαγές κάθε 2η μέρα όχι κάθε 6... και μετά περιμένεις "φως" από τα φυτά και τα "ματζούνια". 3. Όταν με το καλό ρίξεις το Voogle... βγάλε ένα video να δούμε κι εμείς το "θαύμα".- |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες
αν καποιος το εχει χρησιμοποιησει, θα το εκτιμουσα να μου πει αν εχει δει καποια δαφορα(που ειναι και η αρχικη απορια μου) θετικη ή αρνητικη... |
|
||||
|
||||
![]()
Χρωματα στα ψαρια θα δεις απο τις πολλες και συχνες αλλαγες νερου,απο τις σωστες τιμες στο νερο σου και απο το σωστο ταισμα και την ποικιλια τροφων.Κανενα σκευασμα δεν αντικαθιστα τα παραπανω.Αν θες να προσθεσεις βιταμινες στην διατροφη των ψαριων σου βαζε τες στην τροφη.
Aν κανεις αυτα τοτε το ανοσοποιητικο των ψαριων σου θα ειναι παντα ισχυρο και δεν θα χρειαζεσε κανενα Voogle για να το ενισχυσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ στο ότι κανένα σκευάσμα δεν αντικαθιστά αυτά που λέτε, απλά είχα απορία αν το έχει χρησιμοποιήσει κάνεις για να μου πει εντυπώσεις, γενικά μιας και το ανέφερα τα νιτρικα μου είναι σε γενικές γραμμές κάπου 20-25 άλλο αυτή τη φορά έχασα μια αλλαγή νερού και έφθασαν στο 35 περίπου, απλά δεν θεωρώ καλό να αλλάζω το νερό μέρα πάρα μέρα γιατί τα ψάρια καταστρεσρονται, εδώ μια αλλαγή κάνω στις 5-6 μέρες και τρομάζουν για όλη την ημέρα πόσο μάλλον να τους δημιουργήσω τέτοια ψυχολογία
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μπορείς να αλλάζεις το νερο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, τότε να το κάνεις Τα ψάρια δεν στρεσάρονται (δεν μιλαω μονο για τους δισκους, μιλαω γενικα) από τις αλλαγές νερού Στρεσάρονται (ίσως) από τον τρόπο που κάνεις τις αλλαγές (αν θες μας περιγράφεις τον τρόπο) Οσο πιο συχνά κάνεις αλλάγές, τόσο πιο υγιή ψάρια (δεν μιλαω για τους δίσκους, γενικά μιλαω) θα έχεις! Ουτε τα φυτά επιφάνειας αποτελούν λύση (αναφέρομαι στην αγγελία σου) για τη μείωση των νιτρικών. Οι συχές αλλαγές ειναι η λύση Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης - επειδή έχω διαβάσει τα θέματα σου, νομίζω πως 1ον κρίνεις βιαστικά 2ον βιάζεσαι 3ον κάνεις λιγοοοοοο του κεφαλιού σου (χωρίς να λαμβάνεις υπόψη αυτά που σου λένε, άτομα πολύ πιο έμπειρα) πχ αυτό με τα κοκκινα γραμματα : Ειναι τελειως βιαστικο & λανθασμένο συμπέρασμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και για τις πολλες αλλαγες νερου θα σου πω οτι τα δικα μου τις απολαμβανουν!!δε βρισκω το λογο να μην αρεσει στους δισκους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει (και πλήθος ακόμα από σκευάσματα). 2. Τα ίδια έλεγες και για την καρδιά μοσχαριού... ότι προκαλεί ασθένειες. Γιατί όμως... μόνο σε σένα τα προβλήματα; 3. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει περισσότερο. Δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δίσκοι σου ενοχλούνται από κάτι και ΔΕΝ έχουν εγκλιματισθεί (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει). Ακόμα όμως ΔΕΝ έχεις βρει τι είναι αυτό... και προσωπικά ΔΕΝ βλέπω και να το προσπαθείς.- ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 06-03-15 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για να λεμε τα πραγματα εξω απο τα δοντια, και να ληγει το θεμα, η απορια προερχεται απο το αν θα σε βοηθησει το προιον να δεις τα ψαρια να ανακαμπτουν χωρις να κανεις αλλαγες νερου*, κι αυτο φαινεται απο το παρακατω ποστ.
* (οχι απαραιτητα για λογους βαρεμαρας, δεν σε κατηγορει κανεις) Παράθεση:
Το πολυ πολυ ομως να θεωρηθει απλα μια εξτρα παροχη στα ψαρια. Τα ψαρια θελουν βασικα, φρεσκο καθαρο υγειες νερο. Αυτο το νερο δεν φτιαχνεται ριχνωντας ζουμια μεσα σε βρωμικο νερο. Δεν προκειται να αποδειχθει το αντιθετο οσο και να το συζηταμε. Δεν εχει και ορεξη κανενας να αντιπαρατιθεται. Αν δεν θελεις ωστοσο να κανεις αλλαγες νερου, μη κανεις. Ψαξε για βοηθητικα προιοντα. Με τη σεσουλα υπαρχουν. Αν καταφερεις να δεις τα ψαρια καλα με προιοντα, χωρις αλλαγες, τοτε ολα μια χαρα, κι ασε να λεει ο καθενας οτι θελει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για το προιον | faster80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-07-12 17:21 |
νεο προιον -αυτοματη δοσολογια λιπασματων eheim | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-01-06 18:00 |