|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οξυγονοση εχω πολυ, οπως και φωτοπεριοδο. μολις λαβω τα τεστ θα κανω και τις αλλες μετρησεις να δω τι γινετε...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, κάνε τα τεστάκια να δεις. Όσο πιο νωρίς κρατάς σταθερές τιμές, τόσο το σύστημα σου θα ωριμάζει πιο γρήγορα και θα είναι πιο έτοιμο για κοράλια.
Όσο για την οξυγόνωση εννοώ του χώρου. Αν ο χώρος έχει καλή μόνωση και δεν οξυγονώνουμε το δωμάτιο συνέχεια τότε πέφτει το πεχά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!!!!!
παρελαβα χθες 4 σακουλακια πολυποδες στους οποιους οσο πιο αργα μπορουσα εκανα προσαρμογη. επισης παρελαβα 2 καβουρο-σαλιγκαρια και 2 γαριδες... τα καβουρακια μια χαρα εκατσαν στο βραχο και πεινουσαν... χαχαχαχ οι γαριδες η μια χαθηκε στο βραχο , η αλλη ομως προσπαθουσε να εξερευνησει το ενυδρειο αλλα δεν τα καταφερνε... παλευε με την ροη και την πηγαινε σχεδον οπου ηθελε... ετσι γινετε, μεχρι να συνηθησουν??? λογο οτι καποια στιγμη την ειδα να κουραζεται χαμηλωσα τους κυλοφορητες στο μισο, για να προσαρμοστει 1-2 μερες, καλα εκανα?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί, πόση ροή είχες; Παράξενο μου φαίνεται αυτό που είπες.
Ούτως η άλλος τη ροή θα τη ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες των ζωντανών. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω 2 αντλιες χ 13.000 λιτρα/ωρα + αντλια επιστροφης γυρο στα 5000 λιτρα/ωρα οταν εφτανε προς την απεναντι μερια τα καταφερνε... και σκεφτηκα και τους εβαλα στο μεσον να δουλεουν και οι δυο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι γαρίδες δεν θα έπρεπε να έχουν προβλημα στο νερο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |