|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Σαν fish only δεν εχει ιδιετερες απαιτησεις.
Σαν ρεεφ ξεκιναμε να θελεις.πολυ περισοτερη.(20-40) Και αμα παιξεις με.σκληρα θελεις περιπου (30-60) Τα νουμερα ειναι εικονικα και εξαρτατε απο την διαταξη του βραχου και των κυκλοφοριτων. |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη, αν δεν κάνω λάθος, ο Θανάσης ρωτάει σε ποιο mode να τρέξει τις αντλίες. Εσύ του αναφέρεις τις απαιτήσεις σε κυκλοφορία κάθε τύπου ενυδρείου (πχ Χ30)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι σωστα. σε ποιο mod ειναι πιο καλα ρωταω....
τις απαιτησεις τις ξερω... και ειμαι μεσα στα ορια... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λαθος μου τοτε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνονοματε καλημέρα
Νομίζω πως κι αυτό το θέμα ειναι εμπειρικό και θα το πας βήμα βήμα Εννοω πως 1ον Πρέπει να δεις τα ψάρια πως συμπεριφέρονται 2ον Πρέπει να δεις την ανάπτυξη των κοραλλιων και πόσο επηρεάζονται 3ον Πρέπει να δεις αν η κυκλοφορία ειναι καλή και δεν γίνεται πλυντήριο 4ον Πρέπει να δεις πόσο έντονο κυμματισμό δημιουργεί η διάταξη των κυκλοφορητών και η ρύθμιση που τους έχεις Προσωπικά, έχω τον έναν στο φουλ σε σταθερή ροή και τον δευτερο στο W1 και S3 (μην τα λάβεις υπόψη, γιατί εγώ "παίζω με 60λιτρα κουβαδάκια" ακόμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω παντος!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΡΥΘΜΙΣΗ PH | andris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-02-15 12:33 |
Ph ρυθμιση | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-11 17:43 |
schego και ρυθμιση | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-11 13:08 |
ρυθμιση θερμαντηρα | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-06-07 00:10 |
Ρυθμιση ΡΗ | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-01-04 04:40 |