|
|
||||
|
||||
![]()
Συνονοματε καλημέρα
Νομίζω πως κι αυτό το θέμα ειναι εμπειρικό και θα το πας βήμα βήμα Εννοω πως 1ον Πρέπει να δεις τα ψάρια πως συμπεριφέρονται 2ον Πρέπει να δεις την ανάπτυξη των κοραλλιων και πόσο επηρεάζονται 3ον Πρέπει να δεις αν η κυκλοφορία ειναι καλή και δεν γίνεται πλυντήριο 4ον Πρέπει να δεις πόσο έντονο κυμματισμό δημιουργεί η διάταξη των κυκλοφορητών και η ρύθμιση που τους έχεις Προσωπικά, έχω τον έναν στο φουλ σε σταθερή ροή και τον δευτερο στο W1 και S3 (μην τα λάβεις υπόψη, γιατί εγώ "παίζω με 60λιτρα κουβαδάκια" ακόμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω παντος!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάντα προσπαθούσα το νερό να κάνει κυκλική πορεία μέσα στο ενυδρείο (φορτώνοντας έναν παραπάνω κυκλοφοριτή από την μια πλευρά του ενυδρείου), γύρω από τα κοράλλια αλλά με πολλα ρεύματα που σπάνε επάνω στα κοράλλια , ακόμα βασικό είναι να μην έχεις πουθενά μηδενικη κυκλοφορία , ακόμα και ανάμεσα στον βράχο , πολλοί και μικρότεροι κυκλοφοριτές είναι καλύτεροι από λίγους και μεγαλύτερους .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα οταν μπουν κοραλια και κλεινουν τα περασματα, εκει θα πρεπει να δω αν χρειαζονται να μπουν σε αλλο σημειο, η να βαλω εναν ακομη... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΡΥΘΜΙΣΗ PH | andris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-02-15 12:33 |
Ph ρυθμιση | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-06-11 17:43 |
schego και ρυθμιση | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-11 13:08 |
ρυθμιση θερμαντηρα | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-06-07 00:10 |
Ρυθμιση ΡΗ | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-01-04 04:40 |