|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Α... ναι βεβαια ξέχασα να αναφερω
Φιλτρό και λάμπα της μαμάς... Pump Juwel ECCOFLOW 300 l/h Int. Ξέρω ότι θέλει χαμηλή ροη ο μονομάχος και με αυτο το φίλτρο δεν ξέρω πως θα τα πάει, ίσως στρέψω για αρχη το φίλτρο προς το τζάμι, βάλω καποιο απο τα φυτά να κόβουν την πολλή δύναμη ή προσπαθήσω πατέντα spray bar όπως διάβασα και για λαμπα έχει αυτήν Juwel NovoLux LED 40 white Int |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα λοιπον..απλα ισως χρειαστει να επεξεργαστεις το νερο του μονομαχου με τυρφη για να το μαλακωσεις λιγο.αν θυμαμαι καλα το νερο εδω εχει πεχα 7.8..
για αρχη διαβασε και την ενοτητα των bettas http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=39 να βρεις και πληροφοριες για αυτα τα ψαρια. παρε το ενυδρειο βασικα και τα τεστ και ολα καλα θα πανε.. Α και διαβασε για ολα τα ψαρια μπας και σε κανουμε αφρικανοπουλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ναταλία, ξεκινάς σωστά και μελετημένα.
Κάνε όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Επειδή είσαι σχετικά κοντά , έλα να σου δώσω ελαφρόπετρα από το φίλτρο, σφουγγάρι και ενυδρειακό βαμβάκι βρώμικα , και δεν θα χρειαστεί να κάνεις στρώσιμο, αμέσως θα βάλεις και ψάρι μέσα. Το φίλτρο σου λογικά είναι αυτό ![]() έχω βιολογικό υλικό έτοιμο να το γεμίσεις ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για 30λιτρο dennerle!!! | Commando | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 28-10-15 18:34 |
30λιτρο ενυδρειο | kari | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 11-11-14 17:45 |
30λιτρο γαριδάδικο | Immortal | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 02-10-12 14:01 |
Ψαρι σε 30λιτρο. | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 09-03-10 20:36 |