![]() |
#1 |
30λιτρο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα, οπως προαναφερα το ενυδρειο μου ειναι 30 λιτρων και φιλοξενει 1αρενικο γκαπυ και 2 θηλυκα, ο petshop μου λεει πως μπορω να βαλω και ενα χαρεμι με πλατυ, μηπως ειναι λιγο υπερβολικο
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5521
|
|
||||
|
||||
![]()
για platy ουτε καν ...ακομα και αυτα τα γκαπάκια δυσκολα θα είναι εκει μεσα...το ιδανικο για το ενυδρειο σου θα ήταν να το έκανες μονομαχοενυδρειο...ή γαριδάδικο !!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!
Βαλε αλλα 2 θυληκα και εισαι μια χαρα.. |
|
|||
|
|||
![]()
αλλα 2 θυληκα γκαπυ ενοειται;;; δηλ στο συνολο 1 αρσενικο και 4 θυληκα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.και πολλα ειναι για 30 λιτρα.μετρησεις κανεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου σε 1 μηνα θα ειναι 100 τουλαχιστον εκει μεσα αν βάλει και άλλα θηλυκά... πρωτα απ όλα όμως πρέπει να έχει γίνει στρώσιμο του ενυδρειου και φυσικά να γινονται τακτικά μετρησεις..
|
||||
|
||||
![]()
Ειπε οτι θα τα χαριζει αμεσα..ας μην ειμαστε πολυ αυστηροι.αν κανει σωστα βηματα θα ειναι ενταξει.αν δεν τα κανει σωστα τοτε δεν θα γλυτωσει ουτε ενας μονομαχος που ειπες.και ειναι και πιο δυσκολος στις συνθηκες.
Μην απογοητευεσε kari..ορεξη να εχεις και ιλα θα πανε καλα.εν το μεταξύ μπορει να βρεις ενα μεγαλυτερο ενυδρειακι... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν το πα για να απογοητευτεί ...καθε άλλο ...πρώτα πρεπει να μας κανεις μια παρουσιαση να δουμε το ενυδρειακι και τον εξοπλισμό που έχει ...και άν έχεις κάνει και μετρήσεις γράψτες..
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε παρουσιαση.θα μαθεις πολλα για το ενυδρειο σου.
Οι γαριδουλες μπορει να γινουν μεζεδακι και θελουν αριστες συνθηκες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανοίγεις ένα νέο θέμα σε αυτή την ενότητα http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164 Αντιγράφεις τη φόρμα από αυτό το θέμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398 και τη συμπληρώνεις ------------------------- Ξέχασα να σου πω, διάβασες μερικές άλλες παρουσιάσεις και θα δεις τι γράφουν τα άλλα παιδιά και θα καταλάβεις
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-11-14 στις 17:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ή κακώς, η "αγορά" ειναι κορεσμένη από ζωοτόκα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι αλήθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο 30λιτρο θα προτεινα αρχικά να χαριστούν τα ζωοτοκα και να μπει μονομάχος και ένα σαλιγκάρι (ή μία αμάνο) |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εγω ζω θεσσαλονικη και τα πραγματα δεν ειναι τοσο κορεσμενα, αντιθετως για να βρω τα γκαπυ επρεπε να κατεβω σε πολυ κεντρικο καταστημα στα συνοικοιακα δεν βρισκεις τιποτα της προκοπης και επισης μολις γινει γνωστο πως χαριζονται τοτε γινονται αναρπαστα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εγω με γκαπακια σε 30 λίτρο ξεκινησα! Δοκιμασε το κι αν στην πορεια δεις πως κουραστηκες να χαριζεις ή δεν βρισκεις ατομα να ενδιαφέρονται, τοτε αλλάζεις ψαροσυνθεση |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ μενω τοτε ως εχει με 1 αρσενικο και 2 θυληκα, να βαλω και κανα δυο γαριδουλες οταν στρωσει ο βυθος γιατι τις λατρευω;;; ή θα το παρακανω παλι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω οτι τα λιτρα ειναι λιγα για ζωοτοκα. Οι συνεχεις αναπαραγωγες, θα δημιουργησουν προβλημα στο μελλον, γιατι ειναι δυσκολο να κρατηθουν σταθερες συνθηκες σε αυτα τα λιτρα.
Περα απο αυτα, οι συνεχεις σωστες αλλαγες νερου, ακομα και ανα 2-3 μερες για την υγεια του ευαισθητου σε υψηλα νιτρικα γονου, θα γινουν ρουτινα. Θα συμφωνησω ακομα με το γεγονος οτι τα ζωοτοκα δυσκολα χαριζονται, τουλαχιστον σε αριθμους που θα μπορουσαν να βοηθησουν ενα ενυδρειο με υπερπληθυσμο. Αν σου αρεσουν οι γαριδες, το καλυτερο για εμενα θα ηταν καποια στιγμη στο 30αρι σου να φιλοξενησεις μονο γαριδες red cherries, αντε και κανενα σαλιγκαρι. Αλλα χρειαζεσαι αρκετο διαβασμα και με τον καιρο καποια εμπειρια, ωστε να κρατησεις (οσο ειναι δυνατο σε αυτα τα λιτρα) σταθερες τις παραμετρους νερου, οπως και τη θερμοκρασια (το καλοκαιρι οπωσδηποτε συστημα ψυξης - κατι που ετσι κι αλλιως πρεπει να κανεις σε καθε περιπτωση).
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για 30λιτρο dennerle!!! | Commando | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 28-10-15 18:34 |
30λιτρο γαριδάδικο | Immortal | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 02-10-12 14:01 |
Ψαρι σε 30λιτρο. | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 09-03-10 20:36 |