|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και όχι πολύ έμπειρος πιστεύω πως
1) το χρωματιστό χαλίκι δεν ειναι καλή ιδέα 2)αν βλέπω καλά εχεις ένα χρυσόψαρο.Αυτο χρειαζετε ένα πολύ μεγάλο ενυδρειο. Πάντα φιλικά. ------------------------- Oχ με πρόλαβε ο hobbit
Βγάλτε τα ψαρια από τις γυαλες και βάλτε μέσα τους πετσοπαδες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex3000 : 12-02-15 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να θελω να γινω κυνικος, ολοι εχουμε κανει λαθη στην αρχη, καποιοι μικρα καποιοι μεγαλα.. αλλα συζευξη γκαπι με χρυσοψαρο, ουτε ειχα δει ουτα ειχα φανταστει...
Εν μερη φταει η αμαθια μας, και η βιασυνη μας για να αποκτησουμε ενυδρειο, και απο την αλλη οι πετσοπαδες που για να τα αρπαξουν μεχρι και τσιπουρα θα πουλουσαν!!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω προς το παρον οικονομική δυνατότητα για αγορά μεγαλύτερου ενυδρείου... Αν κάποιος μπορεί να προσφερθεί...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τότε απλά δώσε τα ψαρια κάπου άλλου και άρχισε ξανά το ενυδρειο σωστά
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το μικρό μου ενυδρείο | GREMIAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-03-11 14:38 |
μικρό ενυδρείο | pantdimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-10 22:45 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
Υπόστρωμα για μικρό ενυδρείο | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-03-08 23:33 |
Συνδιασμός για μικρό ενυδρείο | Emily | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 15-11-07 15:32 |