|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Θα βαλω ενα 15 πλακε για αρχη. Την βαση θα την παραγγειλω απο το ιντερνετ οποτε δεν μπορω να την δω απο κοντα.
|
|
|||
|
|||
![]()
αν την παραγγείλεις απο ιντερνετ , μπορείς να στείλεις ενα μαιλ κ να μάθεις το τι ξύλο είναι...
αυτά που σου λέμε , κ ας φαινόμαστε υπερβολικοί , είναι για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων που δεν θες να τα ζήσεις ΠΟΤΕ! άλλωστε η διαφορά ενός πιο λεπτού ξύλου με πιο χοντρό σε αυτές τις διαστάσεις θα είναι ουτε 4 ευρώ... ακόμη κ την πλάτη αν κάνεις , μονο καλό θα κάνεις.. οι παλιοί λέγανε , κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε... κάτι θα ξέρανε... επίσης το θέμα δεν είναι μονο αν το ενυδρείο είναι πολλά λίτρα αλλά ειναι το σύνολο , ενυδρείο , λίτρα νερού , βυθός , πέτρες κλπ αξεσουάρ , όλα αυτά σε μια πιθανότητα είτε σεισμού , είτε κάποιος πέρναγε δίπλα και "σκουντούφλισε" πάνω του... επειδή όλα αυτά τα κουφά συμβαίνουν συνήθως όταν πάμε να γλυτώσουμε 5 ευρώ κ τελικά το πληρώνουμε ακριβά.... είναι κανόνας απαραβίαστος δυστυχώς με το καλό να έρθει. δεν μας είπες αν θα είναι έτοιμη ή θα την συναρμολογήσεις εσυ... σε μια τέτοια περίπτωση θα πρότεινα πέρα απο βίδωμα κ σφίξιμο που λέει ο κατασκευαστής , βάλε κ κόλλα ξύλου καλή κ συναρμολόγησε το στο σημείο που θα το βάλεις για να πάρει αμέσως την μορφή βάση του πατώματος. καλές επιτυχίες |
|
||||
|
||||
![]()
Το αν θα ειναι συναρμολογημενη ουτε καν το ειχα σκεφτει... Το θεωρουσα δεδομενο. Θα παρω την Δευτερα τηλ στο πετ σοπ να ρωτησω. Η μαρκα της ειναι bermudes 60. Δεν ξερω αν ειναι γνωστη.
Επειδη σαν γυναικα με τις κατασκευες δεν εχω καμια σχεση - γνωση λετε οτι ειναι καλυτερα περα απο το κοντρα πλακε που θα βαλω για να παταει ολο το ενυδρειο να βαλω και ενα ακομα ξυλο σαν πλατη στην βαση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαση για ενυδρειο | Foveras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 26-02-12 21:30 |
Βαση και ενυδρειο εκατοστα | vaspiou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 15-03-11 13:30 |