|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια, εγώ το καταλαβαίνω λάθος ή ο συγχομπίστας θέλει καπακι κι απο πάνω θα ειναι το φωτιστικό?
Αν ειναι έτσι, το πλεξι και σκευρώνει και κιτρινίζει... Τουλαχιστον όσες φορες το επιχειρήσα, τα καπάκια μετράνε "μέρες" @Τάκη τα "φωτα" σου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 χρόνια το έχω ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80766
|
||||
|
||||
![]()
Τα φωτα ειναι πανω στο πλεξι?
Εγω μιλαω για την περιπτωση να εχεις καπακι απο πλεξι κι απο πανω κρεμαστό φωτισμο |
|
||||
|
||||
![]()
Και άλλα 2 χρόνια αυτά στον ηλιο το χειμώνα
το καλοκαιρι υπάρχουν τεντες από πάνω ------------------------- Παράθεση:
και τα φωτα είναι λιγότερο απο ποντο κοντα στο πλεξι, στη πισω μερια είναι κολλημενα επάνω στο πλεξι βλεπετε κιτρινιλα στο κουτι ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-01-15 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως να το γραψω το "πανω" για να διαβαστεί????? ![]() Αυτό που λεω ειναι πως : Οταν ειχα τα κρεμαστα φωτιστικά της dennerle 11 watt το καθενα κι απο κατω ειχα βαλει ενα καπακι από πλεξι, μετά από Χ χρονικό διάστημα κιτρίνησε Αγορασμένο απο Πρακτικερ. Στο ιδιο καπακι ειχα βάλει 2 ανεμιστηρακια και με τον καιρό στραβωσε - τα ανεμιστηρακια εννοείται πως είχαν ελάχιστο βαρος - αν θυμαμαι καλα ηταν 60αρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πανω Κατω πλεξι Κουτι Και το κάτω είναι αυτο που ειναι στη φωτο, εχει κιτρινιλα ; αλατα μαζευει μόνο απο τις μπουρμπουλιθρες της αεροπετρας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το δικό μου με τα φωτιστικά μερικά εκατοστά από πάνω, κιτρίνησε πιο πολυ κι απο τον πρωην πρωθυπουργό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μήπως έχει σχέση το είδος στα φώτα ; Εγώ έχω led, τα led δεν εκπέμπουν UV Μήπως οι φθορίου εκπέμπουν και UV ; Οι πυρακτώσεως σίγουρα εκπέμπουν Οπως και ο ήλιος βέβαια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε φίλο όμως που από πάνω τους έχει Τ5 του έχει κιτρινίσει σε διάστημα 2 μηνών... όχι πάρα πολύ, δεν φαίνεται να αλλάζει το χρώμα των λαμπών, αλλά όταν το δεις σε φως φαίνεται αισθητά!! Πήραμε από διαφορετικούς προμηθευτές τα πλεξιγκλας, οπότε δεν μπορώ να πω αν φταίει η διαφορετική ποιότητα ή το είδος των φωτιστικών... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για μικρό διάφανο καπάκι - τα φώτα σας... | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 08-12-14 11:00 |
Καπάκι ενυδρειου | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 21-06-13 14:35 |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Γριζοάσπρο διάφανο χνούδι | oscar | Δίσκοι | 2 | 05-05-05 09:05 |