|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη εγω το προτεινω σαν καπακι να ακουμπησει σε ενυδρειο η σαμπ και να αποφυγει τις κοντρες και τα κολληματα με πλεξι
Δεν πετσικαρει οπως το πλεξι, ειναι σαν γυαλι σκληρο και ανθεκτικο υλικο Τα εχω δουλεψει και τα δυο Η συζηγος σε βιοτεχνια με πλεξι και πολυκαρμπον δουλευε προ κρισεως ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια, εγώ το καταλαβαίνω λάθος ή ο συγχομπίστας θέλει καπακι κι απο πάνω θα ειναι το φωτιστικό?
Αν ειναι έτσι, το πλεξι και σκευρώνει και κιτρινίζει... Τουλαχιστον όσες φορες το επιχειρήσα, τα καπάκια μετράνε "μέρες" @Τάκη τα "φωτα" σου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2 χρόνια το έχω ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80766
|
||||
|
||||
![]()
Τα φωτα ειναι πανω στο πλεξι?
Εγω μιλαω για την περιπτωση να εχεις καπακι απο πλεξι κι απο πανω κρεμαστό φωτισμο |
|
||||
|
||||
![]()
Και άλλα 2 χρόνια αυτά στον ηλιο το χειμώνα
το καλοκαιρι υπάρχουν τεντες από πάνω ------------------------- Παράθεση:
και τα φωτα είναι λιγότερο απο ποντο κοντα στο πλεξι, στη πισω μερια είναι κολλημενα επάνω στο πλεξι βλεπετε κιτρινιλα στο κουτι ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-01-15 στις 21:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως να το γραψω το "πανω" για να διαβαστεί????? ![]() Αυτό που λεω ειναι πως : Οταν ειχα τα κρεμαστα φωτιστικά της dennerle 11 watt το καθενα κι απο κατω ειχα βαλει ενα καπακι από πλεξι, μετά από Χ χρονικό διάστημα κιτρίνησε Αγορασμένο απο Πρακτικερ. Στο ιδιο καπακι ειχα βάλει 2 ανεμιστηρακια και με τον καιρό στραβωσε - τα ανεμιστηρακια εννοείται πως είχαν ελάχιστο βαρος - αν θυμαμαι καλα ηταν 60αρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πανω Κατω πλεξι Κουτι Και το κάτω είναι αυτο που ειναι στη φωτο, εχει κιτρινιλα ; αλατα μαζευει μόνο απο τις μπουρμπουλιθρες της αεροπετρας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για μικρό διάφανο καπάκι - τα φώτα σας... | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 08-12-14 11:00 |
Καπάκι ενυδρειου | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 21-06-13 14:35 |
Diy καπάκι vol. 3!!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 62 | 31-03-09 00:22 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Γριζοάσπρο διάφανο χνούδι | oscar | Δίσκοι | 2 | 05-05-05 09:05 |