|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να 'σαι καλά Samian, thanks...
Αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την chaeto, πιστεύω ότι με το αυξημένο τάισμα το algae scrubber θα σε σώσει... Παντού διαβάζω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά η chaeto, αλλά το scrubber είναι πιο αποτελεσματικό.. Περιμένουμε βιντεάκι όταν μπορέσεις.. Πάω να στήσω καραούλι στο λιμάνι για τις τράτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρες μας 2 κιτρινα κοραλακια να κανουμε πειραμα σε ρεεφ
![]() ![]() ενα κεφαλακι θελω μονο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα τα κοραλια που μιαζουν με τις τροπικες δενδρονεφειες (φωτο 9 κατα σειρα) πια ειναι και ποσο καιρο τα εχεις?Εχεις παρατηρησει αναπτυξη και σε αυτα? Η δενδρονεφεια ειναι τρομερα δυσκολο κοραλι και ελαχιστοι εχουν καταφερει να την κρατησουν πανω απο χρονο, ακομη και με συνεχη ταισματα με δοσομετρικη...εσυ ολα χερατα τα ριχνεις? και ποσες φορες την ημερα?Το ats σιγουρα θα κανει δουλεια και εχω την εντυπωση οτι δεν θα επηρεαζετε απο την χαμηλη θερμοκρασια καθολου.
ΥΓ Εχεις ενα ενυδρειο τρομερα εντυπωσιακο, πολυ δυσκολο και ουσιαστικα ανοιγεις τον δρομο μονος σου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Προχωράμε πειραματιζόμενοι..... Σας έχω στα υπόψη .....υπομονή μόνο....υπομονή
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α καλα 2 κεφαλακια ζητησαμε σκρουτζζζζζ 500 εχεις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη βαράτε βρε σεις ...... είπαμε έρχονται...
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και καιρό τώρα με απασχολεί το θέμα καταπολέμησης κυρίως των νιτρικών και φυσικά της άλγης που έχω σε αρκετά σημεία. Μετά από πολύυυυυυ σκέψη αλλά και παροτρύνσεις φίλων είχα καταλήξει στην κατασκευή ενός ATS.
Ο καιρός λοιπόν πέρασε, το θέμα ωρίμασε, τα σχέδια έγιναν, τα υλικά συγκεντρώθηκαν οπότε....ββούούούούουυυυυυρρρρρρρρ..... Λοιπόν....... αναλυτικά : Η αποστράγγιση της θήκης...... Η εισαγωγή..... Η σίτα "ξύστηκε" επαρκώς για να αποκτήσει πιο "άγρια" υφή.... Στη συνέχεια ο κυρίως κορμός.... Και το τελικό αποτέλεσμα..... Αναμονή για 1 - 2 ημέρες να στεγνώσουν οι κόλλες και να δέσει το σύστημα για να γίνει η δοκιμή στεγανότητας καθώς και οι σωληνώσεις που θα χρειαστούν. Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samian : 15-02-15 στις 22:35 |
|
|||
|
|||
![]()
ασε Χαρη τπτ τοσες βουτιες και ουτε ενα κοματακι για δοκιμη απαραδεκτο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |