|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα τα κοραλια που μιαζουν με τις τροπικες δενδρονεφειες (φωτο 9 κατα σειρα) πια ειναι και ποσο καιρο τα εχεις?Εχεις παρατηρησει αναπτυξη και σε αυτα? Η δενδρονεφεια ειναι τρομερα δυσκολο κοραλι και ελαχιστοι εχουν καταφερει να την κρατησουν πανω απο χρονο, ακομη και με συνεχη ταισματα με δοσομετρικη...εσυ ολα χερατα τα ριχνεις? και ποσες φορες την ημερα?Το ats σιγουρα θα κανει δουλεια και εχω την εντυπωση οτι δεν θα επηρεαζετε απο την χαμηλη θερμοκρασια καθολου.
ΥΓ Εχεις ενα ενυδρειο τρομερα εντυπωσιακο, πολυ δυσκολο και ουσιαστικα ανοιγεις τον δρομο μονος σου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Προχωράμε πειραματιζόμενοι..... Σας έχω στα υπόψη .....υπομονή μόνο....υπομονή
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α καλα 2 κεφαλακια ζητησαμε σκρουτζζζζζ 500 εχεις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη βαράτε βρε σεις ...... είπαμε έρχονται...
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και καιρό τώρα με απασχολεί το θέμα καταπολέμησης κυρίως των νιτρικών και φυσικά της άλγης που έχω σε αρκετά σημεία. Μετά από πολύυυυυυ σκέψη αλλά και παροτρύνσεις φίλων είχα καταλήξει στην κατασκευή ενός ATS.
Ο καιρός λοιπόν πέρασε, το θέμα ωρίμασε, τα σχέδια έγιναν, τα υλικά συγκεντρώθηκαν οπότε....ββούούούούουυυυυυρρρρρρρρ..... Λοιπόν....... αναλυτικά : Η αποστράγγιση της θήκης...... Η εισαγωγή..... Η σίτα "ξύστηκε" επαρκώς για να αποκτήσει πιο "άγρια" υφή.... Στη συνέχεια ο κυρίως κορμός.... Και το τελικό αποτέλεσμα..... Αναμονή για 1 - 2 ημέρες να στεγνώσουν οι κόλλες και να δέσει το σύστημα για να γίνει η δοκιμή στεγανότητας καθώς και οι σωληνώσεις που θα χρειαστούν. Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samian : 15-02-15 στις 22:35 |
|
|||
|
|||
![]()
Αμην!!!! αντε με το καλο να μας πεις διαφορα.
να δουμε αμα αξιζε τοσο πρηξημο.... προσεχε φωτα και ροη! μικρη ροη σε συνδιασμο με πολλα φωτα μπορει διμιουργηση πολλα προβληματα. τι αντηθετο απλα δεν θα δουλευει καλα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω, πολύ καλή κατασκευή!! Έτσι ακροβώς έχω φτιάξει και το δικό μου..
Την διατομή εισαγωγής βλέπω πολύ στενή, θα περνάει αρκετό νεράκι λες? Επίσης πρόσεξε πως θα την στηρίξεις στο sump ώστε να είναι το level του νερού ελάχιστα πιο πάνω από το τέλος της σίτας, ώστε να μην ακούς τσιλάγρες το βράδυ... Από φώτα τι έχεις καταλήξει?? Εγώ έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά κατέληξα σε αυτά, αν και δεν πίστευα να δουλέψουν λόγω χαμηλής έντασης των λεντ και σε αυτά τελευταία... με πολύ καλύτερη διείσδυση του φωτός στο εσωτερικό του scrubber και πιο παχιά turf!! Όμως έκανα άλλες 2 θήκες με πλέξιγλας δεξιά και αριστερά της κατασκευής σου ώστε να τα βάλω μέσα για να μην βραχούν.. και από πάνω από κάθε καπάκι των λεντ, από ένα μικρό ανεμιστηράκι, να φεύγει ο ζεστός αέρας που δημιουργείται!! ------------------------- Με την τροφή που θέλουν τα κοράλια που έχεις, δεν θα σε έσωζε τίποτα άλλο!! θα βρεις την ησυχία σου!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 16-02-15 στις 00:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
την εγκοπη της σιτας ελπιζω να μη την εκανες ισα ισα γιατι θα βουλονει και θα πεταει τα νερα με πιεση μακρια απο τι σιτα
![]() ![]() (το επαθα εγω ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |