|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σου πρωτεινω να βγαλεις το αρρωστω ψαρι και να το βαλεις στην καρντινα.
Εκει βαλε ανθρακα στο φιλτρο και ξεκινα τη θεραπεια.Ανεβασε μια φω/το και περιμενε κι αλλες απαντησεις απο ποιο εμπειρους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δηλ τι θεραπεια προτεινεις??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαζουμε οταν τελειωσει η θεραπεια για να τραβηξει το φαρμακο.
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φωτο η βιντεο απο τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και καλη χρονια.....ειχα παρει καποια απο πετ και παλι 6 οπως εσυ και τα ειχα παρει μωρα......10 μερες μου κρατησαν δυστηχως και μου εφυγαν απο ασιτια.....δυστηχως δεν μου ειπε κανεις για να ταιζω με ταμπλετες αλλα ειχαν και εμενα αυτη την συμπεριφορα καθονταν ολο κατω και ανεβαιναν λιγο πανω για αερα......δεν ξερω αν βοηθησα αλλα μαλλον πρεπε να ταιζεις μονο ταμπλετες
------------------------- αν και τωρα που διαβασα το ph σου ειναι αρκετα ψηλα..........ας απαντησουν καλυτερα οι ειδικοι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvasko : 08-01-15 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φωτογραφιες.. Το ξέρω οτι ειναι ψηλα το Ph αλλα πεφτει σιγα σιγα (ειχα 7.6)..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα εκανα τιποτα. (απο τη στιγμη που δεν εχω σαφεις ενδειξεις ασθενειας και ποιας ασθενειας)
Ταιζε καλα, κανε σωστες αλλαγες νερου, και μουλιασε σε λιγες βιταμινες την τροφη δυο φορες την εβδαμδα. Μετα μια φορα την εβδαμαδα. Και μετα καμια (αν οι τροφες ειναι φρεσκιες και οχι πολυκαιρισμενες ή ληγμενες)
|
||||
|
||||
![]()
Οι τροφη των sterbai ειναι ανοιχτη οσο καιρο εχω τα εχω.. οποτε ο χρονος θα δειξει αν εχει κατι. Ευχαριστώ ολους για το χρόνο σας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph test κατω απο 6 | ScorpionGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 01-05-14 10:38 |
ενυδρειο κατω απο την τηλεοραση? | nikolas34 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 16-11-12 11:00 |
το φιλτρο πανω-κατω | pashaloua | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 26-05-11 20:16 |
κατω απο το τζαμι | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 13-06-07 01:32 |