|
|
|||
|
|||
![]()
Η απορία μου ειναι απλή.Μπορεί το εξωτερικό φίλτρο να δουλέψει εξίσου καλά αν το έχουμε πιο ψηλά απο τη στάθμη του νερού και οχι κάτω όπως γίνεται συνήθως;
Θέλω τη γνώμη σας και αν το έχει κάνει κάποιος. Όποιος έχει και μπορεί ας το δοκιμάσει να μας πει. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να είναι κάτω από την επιφάνεια του νερού.
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις να ειμαι σιγουρος οσο αναφορα την βιολογια του φιλτρου οχι δν θα υπαρχει καμια διαφορα 100% ίσως υπαρχει μια μικρη διαφορα στην αντισταση που προβαλει το νερο στον κυκλοφορητη του φιλτρου για να τραβιξει το νερο εχω και κατω απο το ενυδρειο και να το στιλει παλι πανω.Αλλα απο την αλλη η ιδια ακριβως αντισταση θα υπαρχει για να το τραβηξει εξω και πανω απλα με αντιθετη φορα οποτε λογικα δν νομιζω πως υπαρχει διαφορα.Δεν το εχω δοκιμασει απλα θεωρητικα δν νομιζω να υπαρχει διαφορα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η διαδρομή του νερού στο φιλτρο λογικά θα είναι η ίδια.η διαφορά είναι οτι η αντλία-φτερωτή αντι να σπρώχνει το νερό να βγεί απο το φίλτρο,θα το τραβάει απο το ενυδρείο.Αν θεωρίσουμε πλήρως στεγανά τα φίλτρα,το νερο θα επιστρέφει κανονικά στο ενυδρείο.
Πρακτικά όμως λειτουργεί αυτό; |
|
||||
|
||||
![]()
Τον νομο της βαρυτητας τον εχετε ακουστα?
Καποιος Νευτωνας τον ανακαληψε ![]() Τα εξωτερικα φιλτρα τον χρησιμοποιουνε σαν βασικη αρχη λειτουργιας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,τα περισσότερα -αν όχι όλα- πρέπει απλά να είναι κάτω από την επιφάνεια του νερού.Στα εξωτερικά φίλτρα δε μιλάμε ακριβώς για αντλία,αλλά περισσότερο για κυκλοφορητή μικρής ισχύος για να μην έχει και καμιά κατανάλωση τεράστια μιας και λειτουργεί 24/7 και να μην έχει και ενοχλητικό θόρυβο.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφοριες για ενυδρειο με ανοιγμα απο κατω | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 19-10-10 11:02 |
ο καλος μας ο φιλος κατω απο το σεληνοφως! | Singha | Bettas | 8 | 04-06-10 01:25 |
ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 01-06-09 18:32 |
ασπρο στιγμα κατω σαγονι | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-07 21:58 |
κατω απο το τζαμι | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 13-06-07 01:32 |