|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση,αν η στάθμη του νερού φτασει και ίσως ξεπεράσει τα 2/3 του αργίλου, θα υπάρξει πρόβλημα με το μπονζάι? Εννοώ για την σταθερότητα του λοφίσκου και σάπισμα του φυτού. Δε ξέρω αν είναι υδρόφιλο το δεντράκι.
|
||||
|
||||
![]()
Θα υπάρχει πρόβλημα και θα σαπίσει... όσο για την σταθερότητα δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έχει τις πέτρες μπροστά.
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζεις να μου προτεινεις ενα υδροφιλο φυτο του οποιου οι ριζες θα ειναι μεσα στο νερο?καποιο απο φυτοριο και οχι ενυδρειακο φυτο emersed.sorry αν σου χαλαω το θεμα αλλα σε βλεπω ψαγμενο και γι'αυτο σε ρωταω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ονομαζεται στα αγγλικα maiden hair fern (Adiantum sp).
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω,πολυ ωραιο φυτο.υπαρχει και στην ελλαδα και φυτρωνει συχνα σε πηγες.
στην εκθεση στην κηφησια το πουλαγανε,οποτε ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει.πιστευω θα το εχει και ο γρυλλης στο φυτωριο στο μαραθωνα.... το ειχα βαλει κιεγω προπερσι στην πρωτη λιμνη,αλλα δεν μου πηγε καλα. ισως να εφταιγα εγω ομως κ οχι το φυτο. μπορει στο ενυδρειο να παει καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
'Οντως ειναι πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα τηλεφωνο εδω,ισως να μπορει να σου στειλει,η να ξερει καποιο αντιστοιχο φυτωριο στη θεσσαλονικη.
www.greekponds.gr η εδω αν ειναι πεσμενη η σελιδα. http://www.hellenicgardenteam.gr/en/...-water-lillies κατω κατω εχει τηλεφωνο και email. |
|
||||
|
||||
![]()
φυλλοδενδρο σου κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μια καλη λύση το φυλοδεντρο αλλά απο εμφάνησή δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Μου φαίνεται πολύ συνηθισμένο. Προμηθευτηκα Cardamine Lyrata απο συμφορουμητη και συνεχιζω να ψαχνωμαι
------------------------- Παράθεση:
![]()
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 15-01-15 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνω να βρω περισσότερα ψάρια για να είναι πιο σωστό... αλλά δεν βρίσκω
Αλλά και εσύ σιγά σιγά πρέπει να μας δείξεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Το πάω πολύ χαλαρά το δικο μου.Ακόμα στην κατασκευή της γυαλας είμαι. Άλλα θα ανοιξωαλλο thread και δε θα πεταγομαι στο δικο σου
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | Άλλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |