|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο θαναση.... το αλατι τι το θελεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
για να φτιαξω αλατι για να φτιαξω την αλατοτητα...
|
|||
|
|||
![]()
Σαν την θαλασσα δεν εχει!!!!
Διαλεξε μια καθαρη παραλια και αρμεγης..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ειπα τοσα λεφτα ριχνω στο προζεκτ, το αλλατι θα με επιβαρυνει... δεν θελω να γινει καμια βλακια το φοβαμε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλγες έτσι κι αλλιως θα εμφανιστουν στο ενυδρειο, δεν τις γλυτώνεις Το να φτιαχνεις το νερο δεν εχει να κανει μονο με το κοστος του αλατιου Εχει να κανει και με το χρονο που χρειαζεται για να σπασει, με το δοχειο που θα πρεπει να χεις + κυκλοφορητης + θερμαντήρας Προσωπικά αν είχα θάλασσα διπλα μου, θα έπαιρνα απο κει |
|
|||
|
|||
![]()
και οι αλλαγες νερου απο την θαλασσα εχουν κοπο,χρονο,αριαωση
του θαλασσινου νερου με γλυκο(χρηση κυκλοφορητη) για να πεσει η αλατοτητα και ζεσταμα στην επιθυμητη θερμοκρασια(θερμαντηρας). και το λεω εγω που εκανα δυο χρονια αλλαγες νερου απο θαλασσα. εχεις ριξει ενα σκασμο λεφτα.επενδυσε σε μια καλη οσμοση και ενα καλο αλατι μιας και οι αλλαγες απο θαλασσα μοιραια καποια στιγμη θα σε κουρασουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα πιο πολυ εγω φοβαμε το τι μπορει να μεταφερω στο ενυδρειο με την θαλασσα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |