|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε καλή σου μέρα κ καλές γιορτές να χουμε! να ευχηθούμε το νέο έτος να είναι με ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ κ βέβαια κ για τους μικρούς μας φίλους!
εσυ θα μεριμνήσεις για την υγεία τους με σωστό φίλτρο , κ το σωστό φίλτρο είναι αυτό το οποίο έχει αρκετό χώρο για υλικά για να κάνεις την βιολογία σου! Οσο πιο πολλά τόσο πιο καλά! όμως πρέπει να κοιτάξεις τα λίτρα που έχεις κ επέλεξε ένα φίλτρο που να είσαι κάπου στην αρχή ή στην μέση απο όσα λέει ο κατασκευαστής! αν λχ λεει απο 30-70 τότε είσαι στα όρια , αν λεει απο 70-150 τότε είσαι σε καλό φίλτρο που θα σου έχει κ μεγάλη ροή κοκ όσο αφορά την μάρκα ο καθένας έχει να σου διηγείται κ να σου λέει ιστορίες! Σίγουρα τα επώνυμα είναι πάντα πιο σίγουρα , όσο αφορά ανταλλακτικά. Αν εσύ έχεις κατασταλάξει ανάμεσα σε αυτά τα δύο τότε να πάρεις αυτό που θα έχει λιγότερη κατανάλωση σε ρεύμα , μεγαλύτερη εγγύηση με την απόδειξη βέβαια. (καλό είναι όταν έχουμε απόδειξη απο ταμιακή επειδή είναι με θερμικό χαρτί να την βγάζουμε μια φωτοτυπία γιατί με τον καιρό κιτρινίζει κ πολλές φορές δεν φαίνεται τίποτα! ετσι για αποφυγή ιστοριών με τον πετσοπα) πάντως κ τα δυο είναι καλά κ τα δυο ειναι καλή επιλογή για το ενυδρείο σου! καλές αγορές κ πάντα με χαρούμενα ζωντανά! |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου καλησπερα και χρονια πολλα. Κι εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινω fluval. Εχω δουλεψει το 306 και το 406 αλλα εχω χρησιμοποιησει και ενα 2217 της eheim. Το fluval ειναι ποκυ πιο ευκολο στη συντηρηση, εχει 3 χρονια εγγυηση και βρισκεις πανευκολα ανταλλακτικα σ αντιθεση με το eheim που αν σου χαλασει κατι θα πρεπει να παρεις ολα τα μαγαζια τηλεφωνο και να κανεις μια προσευχη για να βρεις αμεσα διαθεσιμο ανταλλακτικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ ξανά και Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές. Η απορία μου ειναι σε 2 πράγματα :
Είμαι απο Ηράκλειο Κρήτης , fluval το περνω απο Αθήνα , ενω eheim απο τοπικο μαγαζί εδω. Αναρωτιέμαι για την εγγύηση αν το παρω απο μαγαζί Αθήνας , θα πρέπει να το στελνω εκεί. Επίσης θελω να σας ρωτησω για το θόρυβο στα μοντέλα που ανέφερα. Ειναι πολυ σημαντικο κ ο θόρυβος για εμένα. Αν ξέρετε κατι πείτε μου. Ευχαριστώ ------------------------- Απο οτι ειδα στο YouTube κάνει πιο πολυ θόρυβο το fluval Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη makis79 : 28-12-14 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ θα προτιμούσα την τοπική αγορά γιατί όπως λες ειναι κ το θέμα της εγγύησης. βέβαια κ απο την Κρήτη σαν το πάρεις , αν λχ πάθει κάτι (μακριά απο εμάς!) τότε κ αυτός θα το πάει στον αντιπρόσωπο. Δεν ξέρω την πολιτική κάθε μάρκας για το αν πρέπει να πάει να ελεγχθεί κ μετά να πάει για επισκευή ή αντικατάσταση μερική ή ολική...
ένα δεύτερο φιλτράκι είναι πάντα ένα αναγκαίο "κακό".... όπως κ η αεραντλία... τα παιδιά στην Αθήνα κ στην Θεσσαλονίκη εκτός των περισσότερων επιλογών που έχουν σε μαγαζιά , έχουν κ την δυνατότητα αγοράς μεταχειρισμένου ή ακόμη καλύτερα την βοήθεια συγχομπιστων μεταξύ τους... Δεν ξέρω για σένα αλλά εδω στην Κύπρο δεν έχουμε τόση πληθώρα κ τώρα με την κρίση κλείσανε κ πολλά μαγαζιά κ πάλι μείνανε ελάχιστοι.. έχω κ τις δυο μάρκες , για θόρυβο τι να σου πω.. δεν μπορώ να πω με ακρίβεια αλλα σε εμένα το φλουβαλ μου φάνηκε λίγο πιο μουρμουρα... μπορεί να έτυχε... |
|
||||
|
||||
![]()
Για το eheim Ecco pro τι γνώμη έχετε απο θόρυβο και αξιοπιστία?
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα καταληξεις σε eheim, 2215 με κλειστα ματια!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Καλύτερο από το Ecco pro? |
|
||||
|
||||
![]()
Eheim ecco pro 2032. Αυτή τη στιγμή είναι σε προσφορά εδώ Είναι σαν να ρωτάς να πάρεις BMW ή Mercedes! Δεν θα βγάλεις άκρη, να είσαι σίγουρος! Αλλά επειδή στις μέρες μας κοιτάμε την οικονομία γι'αυτό ecco pro! Σαν να λέμε βενζίνη ή πετρέλαιο!
![]() ![]() ![]()
|
|