|
|
||||
|
||||
![]()
ποτε δεν υπαρχει υπερβολη στη φιλτρανση!οσο για το eco για μενα μακρυα,εχουμε τοσα να νοιαζομαστε σε καθημερινη βαση δεν κανει να εχουμε και αλλο ενα αναφερομαι στο κλεισιμο της κεφαλης μη τυχον και σπασει το χερουλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως καταλαβαίνεις Μάκη πέρα και κυκλοφορητή καλοριφέρ, πέρνα το μέσα από 100 λίτρα υλικά φιλτραρίσματος καμιά 30αριά φορές την ώρα και θα είσαι οκ! Συμπέρασμα "Αγγελος Αναστασιάδης"! (@ωχ Παναγία μου)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
EHEIM (2213, 2215, 2217, 2224, 2028 και eco) και Fluval (103, 403) πέραν των άλλων φίλτρων... έχω στα ενυδρεία μου κοντά από 30 χρόνια.
Το συμπέρασμα μου... Τα Eco έχουν πρόβλημα στα Υ (εσωτερικά από το χερούλι) που σπάνε εύκολα και μετά άντε να τα ανοίξεις. ΑΝ ΔΕΝ "πιάνουν" τα χέρια σου... μπορείς να αχρηστέψεις το φίλτρο ή να του κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Θεωρώ πως είναι η προβληματική σειρά φίλτρων της... και ΔΕΝ προτείνω... την αγορά τους. Τα νεότερα fluval (από αυτά που έχω εγώ)... έχουν σωλήνες spiral που ΔΕΝ μπορείς να αντικαταστήσεις με άλλους του εμπορίου... αφού έχουν και fix τις βαλβίδες ένωσης με την κεφαλή. Γενικά από την ΕΗΕΙΜ... είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και την προτιμώ.- |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω την εντυπωση πως τους σπιραλ σωληνες των fluval μπορεις να τους αλλαξεις με 16/22. Κατι τετοιο μου ειχαν γραψει σε ενα θεμα μου που ρωταγα για το fluval 106 στο 60λιτρο που εχω.
Μεχρι ωρας, δεν εχω καθαρισει τους σωληνες (κοντα χρονο τρεχει) και δεν εχει πεσει η ροη. Ακομα, ενω εμπειρια με εξωτερικα φιλτρα περαν αυτου δεν εχω (περαν απο ενα 2217 που ειχε φιλος και για να το βαλουμε μπροστα καναμε καμια ωρα... ισως ασχετοι, δεν ξερω, παντως σιγουρα πιο δυσκολο απο το fluval), το fluval το βλεπω μια χαρα και πραγματικα πολυ ευκολο στο ανοιξε-κλεισε για καθαρισμα ή οτι αλλο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ ΔΕΝ βρήκα την λύση οπότε... θα χαρώ να το μάθω.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|