|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια η σαλμονελα δεν μας ενδιαφερει στο ενυδρειο αλλα οι γνωστοι εισβολεις του ενυδρειου μας, στην πλειοψηφεια δεν αντεχουν τους 32βαθμους!!!
Για ενυδρεια μιλαμε κ οχι για το ινστιτουτο παστερ! Εκτος αν δεν γουσταρετε μερικους εδω μεαα κ τελειωσε το θεμα. Σε οτι λεω 99.99% θα βγει καποιος κ θα υποστηριξει το οτι αντιθετο κ βεβαια θα εχει τους ιδιους να τον σιγονταρουν. Εδω ο αλλος ο φιλος ειπε για χρηση χλωρινης κ ουδεις αναφερε τιποτα Πειτε μου τι θελετε να ακουτε να σας βαζω κ εγω αν ειναι +10000 κ παλαμακια κ να εισαστε χαρουμενοι ------------------------- Επειδη δεν θυμαμαι καλα ουτε ρα παω κ καλα με ρα αλλα threads μπορει καποιος να μου πει σε ποιες περιπτωσεις ανεβαζουμε τις θερμοκρασιες με τους θερμαντηρες κ τα ζωντανα μεσα βεβαια; δεν νομιζω να τα πατε στους 70 ή στους 100 βαθμους εκτος αν ειναι φυτεμενο κ γινει τελεια ψαροσουπα. Καλη σας ορεξη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη polykarpos : 27-12-14 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνεχίζω να ειμαι της άποψης πως η υπερβολή δεν ειναι μέρος του χόμπι - τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγω Αναφέρθηκα στο λάθος για τους 40 βαθμούς, επειδή το έγραψες δύο φορές Ειναι άλλο να εκφράζουμε προσωπικες εμπειρίες κι άλλο να αναιρούμε δεδομένα Σε ποιους συγκεκριμένους μικροοργανισμούς αναφέρεσαι και θεωρείς ότι το σημείο βρασμού των 100 βαθμών έχει τα ίδια αποτελέσματα με τη θερμοκρασία των 40? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 27-12-14 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Η ολη αναφορα ηταν για την απολυμανση με την χλωρινη κ απλα ειπα οτι ειναι καλο αντο χρυση χλωρινης κ αντι για καυτο ζεματιστο νερο να γινει κ με απλο βρασιμο...
Δεν φορτωνω αλλα οταν η ερωτηση του ανθρωπου ειναι για την αλγη κ λεμε 1-2 ιδεες για αλγη στο τζαμι, στο χαλικι στο ξυλο κλπ φτασαμε μεχρι τον Παστερ. Κ μην μιλαμε για υπερβολες γιατι απλα ειπα οτι ΔΕΝ χρειαζεται να το φτασουμε σε σημειο βρασμου.. Που ειναι η υπερβολη? Αν ειναι ας το βαλει ο φιλος ολο το ενυδρειο στο κλιβανο. Αυτο ειναι υπερβολη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αδειο ενυδρειο | paraskevas | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 30-11-14 23:41 |
Να το καθαρισω η οχι? | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-03-13 20:17 |
Αδειο ενυδρειο | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 54 | 07-09-12 16:14 |
Δεν μπορω να καθαρισω τα τζαμια με τιποτα! | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 21-07-12 12:57 |
Πως να καθαρισω το φιλτρο | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 30-12-09 14:47 |