|
![]() |
#1 |
Αδειο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μου εχει μεινει το 600αρι το ενυδρειο αδειο και αναγκαστικα καθεται εκει που ειναι επειδη ειναι εντοιχιζομενο. Να του βαλω ψαρια δεν εχω σκοπο. Θα ηθελα να μου πειτε τι συντηρηση χρειαζεται τωρα αυτο. Πρεπει να γινονται αλλαγες νερου για να μην βρωμαει ας πουμε? και οτι αλλο ξερετε
|
|
Εμφανίσεις: 7014
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε φιλε μου αν δεν εχεις σκοπο να το λειτουργησεις καλυτερα ειναι να το αδειασεις,αλλα να ξερεις οτι αν το αφησεις για πολυ καιρο......τοτε θα εχεις φοβο με την σιλικονη να ξεραθει και.....
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχει ψαρια γιατι να εχει νερο?
Και αν δεν εχει νερο και το εχεις καθαρισει γιατι να βρωμαει? λεω εγω τωρα |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι στον τοιχο στο σαλονι και ΔΕΝ μπορει να αδειασει απο νερο για 2 λογους
1) για να μην ξεραθουν οι σιλικονες και παθει ζημια (δεν ειναι δικο μου) 2) Γιατι χωρις νερο θα φαινεται ασχημο μιας και πιανει ολον τον τοιχο σχεδον |
|
||||
|
||||
![]()
η σιλικονη δεν ξερενεται ετσι ευκολα! ειναι απο τα πιο καλα υλικα! ειχα ενυδρειο 15 χρονων στο υπογειο και οταν το εστησα ξανα δεν ειχα κανενα προβλημα εδω και 5 χρονια !
![]() φιλε βαλε χωμα και καντο μια μεγαλη γλαστρα! χωρις πλακα! θα ξετρελαθει η πεθερα και η νυφη! και δεν θα ειναι ασχημο! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα μιας και το ενυδρειο δεν ειναι δικο μας ΚΑΙ ειναι σε πολυ δυσκολη θεση για να φτιαχτει και να στηθει, για αυτο και δεν το χρησιμοποιω για ψαρια πια ενω ψαχνω να αγορασω αλλο μεγαλο ενυδρειο
εχει μια ηλιθια κολλημενη αφισα πανω του εκτος των αλλων και δεν ταιριαζει με τιποτα |
|
||||
|
||||
![]()
βαγγελη δεν ειναιι καθολου ασχημη η ιδεα του μικρου για σκεψου την!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντος αν υπαρχει χρημα(που ολοι τωρα πια δεν εχουμε και πολλα) ειναι κριμα τετοιο μεγαλο ενυδρειο να ειναι αδειο!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χρημα δεν υπαρχει αλλα και μυαλο δεν υπηρχε οταν το φτιαχνανε. Ας μην ηταν στον τοιχο και ας μην ειχε την χειροτερη αφισα που εχω δει κολλημενη και θα σου λεγα τι θα το κανα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα φιλτρα τα εχω βγαλει και τα χρησιμοποιω αλλου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το αφίσεις με νερό χωρίς φίλτρο ή κυκλοφοριτή θα βρωμάει.
|
|||
|
|||
![]()
αυτο σκεφτομουν, αλλα το θεμα ειναι ΠΟΣΟ παιρνει να βρωμισει. Αν του κανω μια αλλαγη 100% το μηνα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμαστω και πες μας.
|
||||
|
||||
![]()
βaλε 5 χρυσοψαρα μεσα και μια ταιστρα! :P
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αδειο τσαμπι???? | nia79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-03-08 14:41 |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |