|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μουτρα απο Lionfish.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πόλυ ωραίο το sump Σάκη!! Keep on the good work!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια δουλεια Σακη , καλοβρεχτα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω Κωστα! Λεω με την 1η αλλαγη νερου στο αλλο ρεεφ να γεμισω αυτο να εχω και σωστες παραμετρους στο στρωσιμο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 19-12-14 στις 11:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater
Ενα βιντεακι με την δοκιμη του sump στο ενυδριεο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αθορυβο ε; ωραια και τακτοποιημενα φιλαρακι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθουμε για το καλυτερο χορις κοστος και με την λιγοτερη συντηρηση!
τα περισσοτερα πραγματα υπαρχουν σε εξοπλησμο ενος χομπιστα!! Μεχρι την πεμπτη θελω να τελιωσω με τον βραχο αλλα ειναι το μονο κοματι που δεν το εχω καθολου! Περιμενω βοηθεια απο φιλο γιανα τελιωσω τον βραχο και γεμιζω νερο. Λεω να βαλω ζωντανο αραγονιτη απο το ρεεφ γιατι δεν θα εχω καθολου ζωντανο βραχο! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κακο δεν θα σου κανει θα επιταχυνει τον κυκλο
|
||||
|
||||
![]()
nice!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
αμα δεν εχω αμονια μετα παο 7 μερεσ θα ξεκινησω δειλα δειλα να στοκαρω.....
φυσικα με συχνες μετρησης πιστευω δεν θα εχω θεμα. μπορει να μπει και ζωντανος βραχος στο σαμπ! ------------------------- thanks!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 21-12-14 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | gordon | Nano Reef | 12 | 11-01-14 16:08 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |