|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για παραδειγμα το σκιμμερ ειναι λαθος για μενα μιας ακομα και σε 310λιτρα μετα απο 9 μηνες σχεδον δεν το λειτουργω μιας που δεν κανει τπτ εκτος απο οξυγονοση(ακριβω για αυτο που κανει). Φυσικα αυτο εχει να κανει και με την φιλτρανση που εχω! Ats στην αρχη δεν θα χρειαστει μιας που θα παιξω με chaeto και θα κρατησω ενα διαμερισμα γιαυτο! θεση για ανθρακα εχεις απολυτο δικαιο. Δοσομετρικες δεν χρειαζεται για δυο λογους: Ενα οτι δεν θα υπαρχουν μεγαλες καταναλωσης λογο χαμηλων απαιτησεων κοραλιων. Δυο θα μπορω να κανω αλλαγες ακομα και μεσα στην εβδομαδα απο το αλλο ενυδρειο! Για την αναπληρωση δεν εχω κανει ακομα πλανο μαλλον λογο του ογκου που θελω να εχει δοχειο θα μπει διπλα! Τωρα για το πλεξι ειναι μια καλη σκεψη αλλα δεν εχω κολησει ακομα σημερα κανω 1η αποπηρα ενα κουτι για τον arduino για το αλλο ενυδρειο. οποτε λογο απηρειας πηρα τζαμακια!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το πιστευω!
το ειχα σκοπο να γινει νοριτερα αλλα ειναι ακριβω ! αλλιως τα ενυδρεια απο πλεξι θα ηταν ! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 18-12-14 στις 16:20 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντα το θεωρούσα κλεφτρονάκι τροφής, ειδικά για τα reef!! Η chaeto αν και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, μια χαρά!! Επέιδή κι εγώ θα έχω εύκολα κοράλια, μάλλον δεν θα την χρειαστώ, αλλά σε περίπτωση που σκληρύνουν οι εποχές... ![]() Όσο για το πλέξιγλας, όντως αν αρχίσεις δεν θα σταματάς, ξεκίνησα για δοκιμή να φτιάξω ένα τεράριο για μία ταραντούλα μου και τώρα έχει γεμίσει το δωμάτιό μου πλεξοκατασκευές ![]() Απλά πιστεύω δεν αξίζει οικονομικά για μεγάλο ενυδρείο, εδώ στο Greece... Καλή σου συνέχεια!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαετο αμα θελεις μπορω να σου στηλω να δοκιμασεις .φοβερο προιον της φυσης. Για το πλεξι απο οτι καταλαβα καλο ειναι αμα ειναι ισια κομενο ο τζαμας που τα πηρα τα εκανε σαν τα μουτρα απο Lionfish...... πολι ευκολο κολημα φυσικα. δεν συμφερει για πολλους λογους οχι μονο οικονομικα. τεσπα το θεμα ειναι οτι το ενυδρειο ειναι σχεδον ετοιμο με το σαμπ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μουτρα απο Lionfish.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πόλυ ωραίο το sump Σάκη!! Keep on the good work!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια δουλεια Σακη , καλοβρεχτα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω Κωστα! Λεω με την 1η αλλαγη νερου στο αλλο ρεεφ να γεμισω αυτο να εχω και σωστες παραμετρους στο στρωσιμο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 19-12-14 στις 11:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater
Ενα βιντεακι με την δοκιμη του sump στο ενυδριεο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αθορυβο ε; ωραια και τακτοποιημενα φιλαρακι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | gordon | Nano Reef | 12 | 11-01-14 16:08 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |