|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για τα χέρια μου είχε ήλιο και μαύρισαν... τώρα ετοιμάζεται να μαυρίσει το στήθος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άμα περιμενεις αρνητικά σχόλια μαλλον το θέμα θα μείνει ασχολιαστο
![]() Εκτός οτι ειναι άρτια βιοτοπικο ειναι και άψογο σαν aquascape ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περιμένω αρνητικά σχόλια για να γίνει καλύτερο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ωραιο με ενδιαφερον στησιμο και ωραιες διαστασεις. Μπραβο!
Θα βαλεις και φυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Φυτά θα μπουν... το ψάχνω λίγο!!
Θα καθυστερήσω να βάλω τα ψάρια ώστε και με τις λάμπες που θα βάλω θα δημιουργεί άλγη και θα γίνει περισσότερο βιοτοπικό.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος, με το καλο! Ξεκιναει πολυ ομορφα. Περιμενουμε..
![]() Οσον αφορα την αλγη, θα ειναι φυσικο και θα του ταιριαζει, απλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις ποια αλγη θα βγει. Δηλαδη, εχω πχ δει σε φιλο μου με μονο φυτο επιφανειας (που δεν τον χαλαγε γενικα η αλγη) να του εχει βγαλει αρκετη hair algae που εμενα δεν με τρελαινε. Παντως, το βλεπεις και οποια δεν σου αρεσει την αφαιρεις. Θα γεμισει μεχρι πανω με νερο?
|
|||
|
|||
![]()
ρε Γιωργο μιας και το εφερε η κουβεντα για λαμπες, το φωτιστικο θα το παρεις ετοιμο η θα το φτιαξεις μονος σου?
(ψαχνω εδω στα μερη μου να βρω ανακλαστηρες και οπου παω με κοιτανε σαν ουφο, ειδικα μολις τους λεω για λαμπες συλβανια γκρολουξ εκει να δεις γελια). να ρωτησω και κατι ασχετο, αυτες οι καφε μπαλιτσες κατω απο το φυτο τι ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο φωτιστικό για αρχή θα βάλω αυτό που έφτιαξα με LED και όταν θα μπουν τα ψάρια θα βάλω κάτι απλό.
Έχω διαβάσει ότι δεν θέλουν πολύ δυνατό φως τα συγκεκριμένα ψάρια. Είναι άργιλος...!!!
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 14-12-14 στις 19:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | Άλλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |