|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οποτε στις δικες μου διαστασεις 110χ42 τα 12 κιλα θα μου δωσουν 2 εκ βυθο!για να φτασω το 8 εκ που θελω θα χρειαστω 48 κιλα!καλα δεν τα λεω φιλε?
|
|
||||
|
||||
![]()
8 εκ γιατι?
|
|||
|
|||
![]()
λες να ειναι πολλα?με 6 θα ειμαι καλυμμένος?τορα το εχω αλλου 8 αλλου 5 κλπ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι με 6 θα εισαι καλυμμένος για φυτεμα.
Δεν ειναι μονο θεμα οικονομιας. Ειναι και θεμα να μη δημιουργουνται αναεροβιες και μαζευει υδροθειο. Με 40 κιλα εισαι ΟΚ και θα περισσεψει. 40 κιλα αμμο ειχα στο 150χ50 και ειχα εχινοδωρους μεσα.
|
|||
|
|||
![]()
επειδη εχω και εγω εχινοδορους γιαυτο ειπα να του βαλω λιγακι παραπανω!λεω να το αναμιξω και με ενα σακι απο αυτο δηλαδη 25-30 λιτρα χαλαζιακο χαλικι μαυρο και 7 λιτρα flourish λες να εχω κανενα θεμα η δεν χρειαζετε?λεω να το κανω για να μην ειναι σκετο τελειως!τι λες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζονται οι εχινοδωροι ειδικα υποστρωματα
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρεφω στο θεμα εδω και ενα μηνα περιπου το εχω γυρισει σε αμμο χαλαζιακη οπως σκεφτομουνα το + για εμενα ειναι οτι ειναι πολυ ομορφο το - οτι βρωμιζει ευκολα,τεσπα τα προσπερναω αυτα ,μου δωσανε χωρις να θελω να κανω διαφημση απο τα Petcity ειναι λευκο ετσι ψηλο αλλα εχω απορια εαν υπαρχει περιπτωση να ειναι ασβεστολιθικο..?? http://www.ebay.com/itm/White-Sand-G...-/400718497317 αυτη εδω ειναι συγκεκριμενα..να την βαλω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |