|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΖΕΥΣ
να σου ζήσει! |
|
||||
|
||||
![]()
Θωρ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αγαπημένη μου Ράτσα το πρώτο το πείρα το 2001 και το έχασα το 2007 απο καρκίνο το είχα εκπαιδεύση μόνος μου και ήταν απίστευτος σε κοίταζε στα μάτια όταν του μίλαγες και καταλάβενες ότι καταλάβενε απόλυτα αυτα που του έλεγες!!! Τώρα έχω πάρει ένα άλλο και το έω μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές...
Ένα καλό όνομα νομίζω είναι το ΛΕΣΤΑΤ απο το "Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα" Αιμοδιψής και αθόρυβος.... |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι το βρηκα το ονομα
Ιβάν ο Τρομερός... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το μπούμπης αλλά προτιμώ το Φλούφλης
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπούμπης φιλε αλητεία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ
ΣΑΜΣΟΝ !!!!!!!!! τελικα τον πηρα απο εκτροφειο samson del vendo marygold ![]() ![]() ![]() ![]() σε λιγες μερες θα ανεβω αθηνα να των παρω ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά πως το ονομασες? Το Περσέας είναι ωραίο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαλοπ | mageiras293 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-04-09 14:41 |
ονομα για ....σκυλο | rita | Άλλα ζώα | 69 | 29-06-08 01:54 |