|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι εκπαιδευτής σκύλων και τα αγαπώ αυτά τα σκυλιά !!! Πρόσεχε τον και θα σε προσέχει !!! μη τον δέσεις με αλυσίδα και μη τον πας για εκπαίδευση σε εκπαιδευτή !! αν θες συμβουλές εδώ είμαι!
αρχοντικά σκυλιά ! OSCAR ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η αγαπημένη μου ράτσα. Είχα ένα για 10 χρόνια μέχρι που το έχασα απο όγκο. Το δικό μου ήταν θηλυκό και το είχα ονομάσει Ζήνα. Καλό είναι το όνομα του να είναι μικρό. Αν πάρω τελικά άλλο (ψήνομαι είναι η αλήθεια) και είναι αρσενικό θα τον ονομάσω
ΤΖΑΚΟ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το όνομα ΤΖΑΚΟ που πρότεινε ο Ιγνάτιος νομίζω πως ειναι απ τα καλύτερα Δυο συλλαβές (δεν χρειάζονται παραπάνω) και προφέρεται (άρα κι ακούγεται) εύκολα |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να χαλάω το θέμα του Χάρη, αυτά τα δύο...πως συμβιβάζονται????
![]() Έχω δει εκπαιδευτές να εκπαιδεύουν με ηλεκτρικά κολάρα .. άλλους με ξύλο και άλλους με ηλεκτρικά δωμάτια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ηταν στα μπαρ μαζι μου εδεινε τιπς στις σερβιτορες κουβαλουσε ξυλα τσιμεντολιθους αξιος εργατης φιλος φυλακας οταν τον εχασα εχασα τη μιση ζωη μου κοντεψα να παθω καταθληψη κι ενα βιντεακι που παιζαμε στο κτημα που τον πηγενα καθε μερα και απο τη χαρα του εφερνε ξυλα και τα αφηνε διπλα στη σομπα το χειμωνα οτι και να πω για αυτο το σκυλο θα ειναι λιγο αλλα ηρθε ο καιρος να παρω αλλον και να τον κανω καλυτερο γιατι εκανα μερικα λαθοι στον πρωτο απο αγνια αν χρειαστω βοηθεια θα σου στειλω παντος σε ευχαριστω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαλοπ | mageiras293 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-04-09 14:41 |
ονομα για ....σκυλο | rita | Άλλα ζώα | 69 | 29-06-08 01:54 |