|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω αλλα επειδή μου έσπασε το ενα το φίλτρο αναγκαστικά να τα βάλω ολα στο μεγάλο γιατι είτε θα έπρεπε να τα αφήσω να ψοφήσουν η να τα βάλω στο μεγάλο η σκέψη ειναι να σωθούν σε όποιον τα θελει και όπως είπες να αφήσω λίμπιντο ασει και θελω να βάλω παρα πολυ demasoni που μου αρέσουν η άμα βρω καθαρά saulosi
------------------------- Τελικά την moss δεν την τρωει κανενα δεν τους αρέσει μάλλον ------------------------- τα ψαρια αν δεν τα παρει καποιος σκεφτομαι να το δωσω σε ενα τοπικο πετ που εχουμε εδω αλλα δεν ξερω που θα καταλήξουν τελικα για αυτο και διστάζω λιγο
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 26-11-14 στις 10:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο αποτέλεσμα... αν και η δεξια πλευρά μπορεί να βελτιωθεί πιστεύω, να δίχνει πιο φυσικό
|
|
||||
|
||||
![]()
για πες καμια ιδεα??
|
||||
|
||||
![]()
τώρα μου βάζεις δύσκολα
![]() ίσως αν έβγεναν οι 2 πέτρες μπορστά και πάνω δεξιά.... να δίχνει πιο ανισόπεδο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα τι προσπαθεις να μου πεις εχω σκοπο να ξανα βγω στην γύρα για πετρες με το που θα το ψιλο ανεβασω απο την δεξια μερια λιγο οποτε απο μονο του μετα θα γινει ανισόπεδο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν υπήρχε σήμερα απο τις 8 μέχρι τις 4 αποτέλεσμα ενα σπίτι χαλι μαύρο η γυναίκα εξαλη το στήσιμο οτι να ναι δεν μου άρεσε καθόλου και άντε να δούμε τι θα κάνουμε με κρυψώνες
Καθώς και Ότι έμειναν 3labidochromis και 6 pseudo.acei και μεσα στην εβδομάδα με το καλό θα έρθουνε 12 demasoni
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |