|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω να εισαι καλα και θα τα πουμε και παλι μολις στρωσει το ενυδρειο οποτε καταλαβαινες οτι πρεπει να μου κρατησεις σιγουρα μια 12αδα
ο λογος που ηρθα στα νερα σας ειναι το παρακατω ενυδρειο καπως ετσι θελω να το φτασω να μοιαζει δεν μου αρεσει η στοίβα απλα σε δυο γωνιες τι αλλο ειδος θα μπορουσε να μπει το πολυ ακομα ενα με αυτο το στιλ ενυδρειου που θελω να φτιαξω
|
||||
|
||||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=FDV2TT55TNo
και ενα βιντεο με το ενυδρειο ονειρο!!!!!!!!!! τωρα κατα ποσο ειναι σωστο το aquascape δεν ξερω αλλα μου αρεσει απιστευτα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο προσπαθω να καταλαβω τι εχει κανει ακριβως στο στήσιμο και του εχει βγει ετσι αποδοτικο
labido δεν θελω ας πουμε να βαλω μετά σκεφτόμουν Pseudotropheus sp. "Acei" ποσα μποεουν να μπουν? η Iodotropheus sprengerae λογικα 1m+3f
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε υπόψη σου ότι το ενυδρείο που σ' αρέσει (του ξένου) έχει τα διπλάσια σχεδόν λίτρα απ' το δικό σου και έχει πολύ χαμηλή ιχθυοφόρτιση, ενώ τα δύο απ' τα είδη που φιλοξενεί είναι από τα πιο ήρεμα (ασεϊ-λαμπίντο). Οι κρυψώνες που έχει φτιάξει γι αυτά αρκούν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρα εγω που θελω να βαλω 12 demasoni και το πολυ να βαλω acei αν προσθεθουν καποιες πετρες ακομα θα ειμαι ενταξει?
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι νομίζω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σαν προταση acei με demasoni πως φαίνεται ???
acei ενα χαρεμι ειναι ενταξει η μας παιρνει για πιο πολλα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |