|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε καταλαβαινω τι κανει μονο του?
Τροφοδοτεις το arduino με 12v? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
την μετατροπη απο 12 σε 5 την κανει μονο του! Γιανα μπορει να σου δωσει αμα θελεις 12volt εξοδο! |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τωρα σε καταλαβα
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πηραζει!
![]() καλο ειναι αυτο για να μην εχει απορια κανενας! ------------------------- Τι φακους μου προτηνετε να βαλω σε 90μοιρες? 44mm ή 78mm? http://www.aquatek.gr/vb/showthread....666#post863666 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 24-11-14 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη χρειάζονται απαραίτητα οι φακοί; Χωρίς φακούς το έχεις δοκιμάσει να δεις τι κάνει;. Στο δικό μου με 3βατα λεντ με φακούς 120 μοιρών, μου εστίαζαν πολύ το φως και αναγκαστικά τους αφαίρεσα. Εμένα το φωτιστικό είναι στο καπάκι φυσικά. Εξαρτάτε πόσο ψηλά θα τοποθετήσεις το φωτιστικό από την επιφάνια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να σας πω οτι δεν τηθετε θεμα με την ισχυη του φωτιστικου απλα ψαχνω τον ιδανικοτερο τροπο. αυτην την στιγμη το εχω στην μεση περιπου με τους δυο ακριανους να φορανε φακους! το θεμα μου ειναι οτι θελω να εχω λιγο μαζεμενο το φως και οχι πανω στα τζαμια δλδ αυτο που γινεται χορις τους φακους! σε δυο μερες θα παραγκηλω φακους αλλα ακομα δεν αποφασισα τι ακριβως να παρω. κολαω στην διαμετρο και οχι στης μοιρες!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτιμούσα των 78mm. Ο άλλος μου φαίνεται πολύ μικρός και φοβάμαι ότι θα << κλείσει>> πολύ την ακτίνα του φωτισμού. Ταιριάζουν και οι δύο στο δικό σου λεντ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ολα κανουν το θεμα ειναι πιο θα ειναι καλητερο! |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο πιο κοντά είναι το κάτοπτρο στο λεντ τόσο πιο πολύ κλείνει η δέσμη.
Κάτι σαν την γωνία των ανακλαστήρων που βάζουμε στις λάμπες του φθορίου. Φυσικά από εκεί και μετά ο φακός κάνει την διάχυση στις μοίρες που είναι φτιαγμένος. Όπως και αλλάζοντας την απόσταση φακού με λεντ πάλι αλλάζουν οι μοίρες. Στην προκείμενη περίπτωση είναι στάνταρ, αλλά αν μεγαλώσεις αυτήν την απόσταση θα δεις διαφορά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Multichip power led Fixture 5x50w | kostas82 | Φωτισμός | 46 | 27-09-14 13:44 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
dimming controller με Arduino board | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-04-10 07:39 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |