|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι 5v λειτουργεια. Απο το τροφοδοτικο θα μετατρεψεις 5v για να λειτουγησει.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε αυτο που σου εγραψα λεει: Τάση λειτουργίας 5V Τάση εισόδου (συνιστάται) 7-12V Τάση εισόδου (όρια) 6-20V |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε καταλαβαινω τι κανει μονο του?
Τροφοδοτεις το arduino με 12v? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
την μετατροπη απο 12 σε 5 την κανει μονο του! Γιανα μπορει να σου δωσει αμα θελεις 12volt εξοδο! |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τωρα σε καταλαβα
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πηραζει!
![]() καλο ειναι αυτο για να μην εχει απορια κανενας! ------------------------- Τι φακους μου προτηνετε να βαλω σε 90μοιρες? 44mm ή 78mm? http://www.aquatek.gr/vb/showthread....666#post863666 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 24-11-14 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη χρειάζονται απαραίτητα οι φακοί; Χωρίς φακούς το έχεις δοκιμάσει να δεις τι κάνει;. Στο δικό μου με 3βατα λεντ με φακούς 120 μοιρών, μου εστίαζαν πολύ το φως και αναγκαστικά τους αφαίρεσα. Εμένα το φωτιστικό είναι στο καπάκι φυσικά. Εξαρτάτε πόσο ψηλά θα τοποθετήσεις το φωτιστικό από την επιφάνια.
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτιμούσα των 78mm. Ο άλλος μου φαίνεται πολύ μικρός και φοβάμαι ότι θα << κλείσει>> πολύ την ακτίνα του φωτισμού. Ταιριάζουν και οι δύο στο δικό σου λεντ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Multichip power led Fixture 5x50w | kostas82 | Φωτισμός | 46 | 27-09-14 13:44 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
dimming controller με Arduino board | aquaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-04-10 07:39 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |