|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα λιγο αυτο το λινκ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 Νομιζω θα σε βοηθησει
|
|||
|
|||
![]()
εχει κανα δυο μηνες ...η αλγη μοιάζει με την καφε αλλα δεν ειμαι σιγουρος..τώρα 2 μερες βαζω 7 μλ excel μπασ και βοηθήσει ..αλλα δεν βλεπω αλλαγη..(το ενυδρειο ειανι 120 λιτρα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Καφε αλγη ειναι και συναντιεται σε καινουργια ενυδρεια, συνηθως κανει τον κυκλο της και φευγει.
Περιεγραψε μας τισ ρουτινες του ενυδρειου.(φωτισμοσ,λιπανση,αλλαγες νερου.....)
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη τι στιγμη δεν εχω μεσα ψαρια..μονο σαλιγκαρια κλεα χελενα... περιμενω να παρω...τα NH4 ,Nh3 ειναι 0 τα Νο3 ηταν ελαχιστα ..το ενυδρειο ειναι φυτεμενο με ευκολα φυτα(120 λιτρα) φοσφωρικα δεν εχω να μετρησω και αλλαγες γινονται καθε εβδομαδα 35 λιτρα ..
|
|
|||
|
|||
![]()
κανενασ ρε παιδια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι στην αρχη το ενυδρειο ακομα και το πιθανοτερο ειναι να φυγει μονη της, αν υπαρχουν σταθερες ρουτινες και συνθηκες που δεν ευνοουν παραπερα εξαρση αλγης.
Απο φωτισμο τι εχεις (τυπος και watts)?
|
|||
|
|||
![]()
βασικά ναι, τι φωτισμό έχεις, και λίπανση κάνεις??? τι ταΐζεις τα helena??? αυτή η άλγη είναι πάρα πολύ συνηθισμένη σε καινούρια ενυδρεία θα φύγει μετά από κανά 6μηνο... Τα σαλιγκάρια που έχεις βάλει μέσα δεν τρώνε την άλγη, ίσως αν έβαζες κάποιο αλγοφάγο σαλιγκάρι να έκανες δουλειά, ίσως και κάποια αμάνο γαρίδα... Τι ψάρια θα βάλεις μέσα???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Αλγης | mnck | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-11-13 10:31 |
Αλγης συνεχεια... | dimitrisemm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-10 21:14 |
Αναγνώριση αλγης? | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 03-04-10 14:12 |
Ζιτηση Αλγης | alexx | Φύκη -€“ ¶λγες | 3 | 10-11-08 08:40 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |