|
|
|||
|
|||
![]()
Σας εχω παραθεσει φωτογραφιες για να μπορεσετε να αξιολογηξσετε καλυτερα την κατασταση. Σορρυ αλλα ο χοντουλης με δυσκολεε και δεν ειναι καθαρη η φωτο.
ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια. ΑΠο δω και μερα τι μελιγεννεσθε? διχνω τον CAE? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ανεβηκαν π[ριν ξανα ανεβαζω
|
|
||||
|
||||
![]()
Διώχνεις και το CAE και οτιδήποτε δεν είναι χρυσόψαρο, κάνεις μετρήσεις να δούμε σε τι κατάσταση είναι το νερό του ενυδρείου , και μια γενναία αλλαγή τη θεωρώ απαραίτητη. Επίσης θα πρέπει ννα φύγει και κάποιο χρυσόψαρο, εκτός και αν κανεις πιο τακτικές και μεγάλες αλλαγες, αυτό θα μας το πουν οι μετρήσεις καλύτερα. Πρέπει να δούμε μετρήσεις πριν την αλλαγή οπωσδήποτε. Απο εκεί και πέρα ίσως μια ήπια θεραπεία με melafix θα ηταν απαραίτητη, θεωρώ πως θα επουλώσει και τις τυχον πληγες των ψαριών
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δαγκωματιες δεν ειναι αυτα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επλυνες και το μακαρόνι με νερό βρύσης ;
|
|||
|
|||
![]()
αααα To μακαρονι δεν χρειαστηκε να το πλυνω, το ειχα βγαλει τελειως.
![]() ![]() Το εβρασα μετα οπως ειπες και εδω και ενα μηνα περιπου ειναι μεσα και ολα καλα δεν εχουν καποια περιεργη συμερηφορα απο οσο μπορω να κρινω με εξερεση τα οσα ανεφερα. θα παραγγειλω και ενα κιτ για νιτρικα κλπ.αφου μου εσωσες τα 35 απο το μακαρονι ![]() Αυιο θα παω να παρω τις βιταμηνες που λες και ενα μικρο ενυδρειο τριανταρι να βαλω μεσα φλυφτη και χηρες. θα μεινω μονο με τα χρυσα και του χρονου ελπιζω να τα εχω ολα και να εχουν μεγαλωσει ωστε να παρω αλλο ενα 200αρι... Τι δοδολογια να χρησιμοποιω για τις βιταμηνες? θα σωθει λες? επισης διαβασα οτι με το φως ανοιχτο τα ψαρακια εχουν αλλη συμεριφορα , ισχυει? οτι γινονται και καλα πιο επιθετικα το βραδυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα χρυσόψαρα αλλά και σε πολλά ψάρια το σκοτάδι δεν τα κάνει πιο επιθετικά , αλλά πιο ήρεμα, ηρεμούν στο σκοτάδι, και για αυτό προτείνεται όταν κάνουμε θεραπείες να έχουμε κλειστά τα φώτα, και γιατί τα ψάρια δεν στρεσάρονται αλλά και γιατί κάποια φάρμακα καταστρέφονται με το φως, και έτσι στο σκοτάδι αποδίδουν καλύτερα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαγωμένη ουρα guppy | Pan_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 29-06-14 14:45 |
Φαγωμένη ουρά | john99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 23-09-13 01:29 |
βοήθεια φαγωμένη ουρα | nikos1973 | Δίσκοι | 31 | 28-09-12 09:26 |
θάνατος χρυσόψαρου | emiako | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-12 22:58 |
Φαγωμένη anubia | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 22-06-07 12:25 |