|
|
|||
|
|||
![]()
αααα To μακαρονι δεν χρειαστηκε να το πλυνω, το ειχα βγαλει τελειως.
![]() ![]() Το εβρασα μετα οπως ειπες και εδω και ενα μηνα περιπου ειναι μεσα και ολα καλα δεν εχουν καποια περιεργη συμερηφορα απο οσο μπορω να κρινω με εξερεση τα οσα ανεφερα. θα παραγγειλω και ενα κιτ για νιτρικα κλπ.αφου μου εσωσες τα 35 απο το μακαρονι ![]() Αυιο θα παω να παρω τις βιταμηνες που λες και ενα μικρο ενυδρειο τριανταρι να βαλω μεσα φλυφτη και χηρες. θα μεινω μονο με τα χρυσα και του χρονου ελπιζω να τα εχω ολα και να εχουν μεγαλωσει ωστε να παρω αλλο ενα 200αρι... Τι δοδολογια να χρησιμοποιω για τις βιταμηνες? θα σωθει λες? επισης διαβασα οτι με το φως ανοιχτο τα ψαρακια εχουν αλλη συμεριφορα , ισχυει? οτι γινονται και καλα πιο επιθετικα το βραδυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα χρυσόψαρα αλλά και σε πολλά ψάρια το σκοτάδι δεν τα κάνει πιο επιθετικά , αλλά πιο ήρεμα, ηρεμούν στο σκοτάδι, και για αυτό προτείνεται όταν κάνουμε θεραπείες να έχουμε κλειστά τα φώτα, και γιατί τα ψάρια δεν στρεσάρονται αλλά και γιατί κάποια φάρμακα καταστρέφονται με το φως, και έτσι στο σκοτάδι αποδίδουν καλύτερα
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο θα εχουμε νεοτερα. Θα σας εννημερωσω...Σας ευχαριστω οιλους για την βοηθεια σας και ιδιαιτερα εσενα φιλε τακη.
Σ.Σ. Το να αγορασω τροφη για το CAE και να το κρατησω ενδυκνετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε άλλο ενυδρείο αν έχεις ναι, είναι λίγο παράξενα ψαράκια όμως, και αν βρεις κατάλληλο ενυδρείο να έχεις 4-5 μαζί θα είναι ακόμα καλύτερα, θέλουν κρυψώνες βέβαια γιατί κάποιες ώρες τις ημέρας κρύβονται, όταν αρχίσουν όμως να κυνηγάει το ενα το αλλο είναι ωραία. Ειχα κάνει και εγω το ίδιο λάθος με εσενα , και ειχα 4 CAE μαζί με τα χρυσόψαρα, αλλά τελικά κατάλαβα πως είναι λάθος αυτή η σύνθεση και ξεκαθάρισα τη κατάσταση και τα χάρισα
|
||||
|
||||
![]()
διωξε το διαολο το CAE.. γινεται και μεγαλο αρκετα..
μελαφιξ οποσδηποτε..τα ψαρια ειναι χαλια.. πρεπει να κινηθεις γρηγορα. |
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω να βγαλει την νυχτα....κοντευω να σκασω....διαολος κυριολεκτικα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μακαρονι το ξεπλενεις μονο με νερο που εχει βγαλει απο το ενυδρειο και μονο οταν εχει πολυ σκουπιδι.
(αργοτερα οταν στρωσει καλα, καθε 6 μηνες εναλλαξ καθε φορα, θα πλενεις το 1/3 του μακαρονιου με καφτο νερο βρυσης) Τα ψαρια ειναι χαλια. Δεν ξερω αν φταιει γιαυτο μονο ο CAE. Εγω (αν δεν φταινει αμμωνια και νιτρωδη) θα αρχιζα αλλαγες νερου συστηματικα καθε εβδομαδα (σε σωστη θερμοκρασια το νερο αλλαγης), θα προσθετα χοντρο αλατι (δοσολογια 0,3% δλδ 30 γραμμάρια αλάτι ανα 10 λίτρα νερό, δλδ δυο κοφτες κουταλιες της σουπας χοντρο αλατι για καθε 10 λιτρα νερο, προδιαλυμενο πολυ καλα - και σε καθε αλλαγη νερου αναπληρωση του αλατιου που βγηκε πχ αν κανεις αλλαγη το 1/3, προσθετεις 10 γραμ. αλατι για καθε 10 λιτρα νερου αλλαγης το 1/3 δλδ και αλατι) Βιταμινες στην αρχη δυο φορες την εβδομαδα και μετα μια φορα, και καλης ποιοτητας φρεσκοανοιγμενη τροφη καταλληλη για χρυσοψαρα 2-3 φορες την ημερα οσο ειναι ζεστος ο καιρος και αν αντεχει το φιλτρο. Ενα γευμα καθε 2 μερες να ειναι σπιρουλινα. (αν οι τροφες ειναι φρεσκες και οταν τα ψαρια γινουν καλα, δεν χρειαζονται βιταμινες. Μονο τωρα για βοηθεια στην αναρρωση)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαγωμένη ουρα guppy | Pan_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 29-06-14 14:45 |
Φαγωμένη ουρά | john99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 23-09-13 01:29 |
βοήθεια φαγωμένη ουρα | nikos1973 | Δίσκοι | 31 | 28-09-12 09:26 |
θάνατος χρυσόψαρου | emiako | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-12 22:58 |
Φαγωμένη anubia | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 22-06-07 12:25 |