|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσον αφορα το φυτεμενο,αν θες να δεις κρυστάλλινο νερο τοτε ναι υπαρχει λογος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρωτάω γιατι ψήθηκα να το βαλω ,χτες σκεφτόμουν να βαλω δεύτερο φιλτρο με μηχανική φιλτρανση μονο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασε εδω στην παραγραφο selectivity :http://www.seachem.com/Products/prod...s/Purigen.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτη ειναι η μετάφραση τώρα δεν είμαι σίγουρος τι λεει ![]() Ελέγχει τα νιτρικα; ![]() Τέλος πάντων θα το δοκιμάσω κι εγω και θα πω εντυπώσεις
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λεει η seachem.. ελεγχει αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα αφαιρωντας τα αζωτουχα οργανικα απορριμματα.
σε ενα φυτεμενο οπως λες και δεν εννοω να εχει 5-6 κοτσανια αλλα να ειναι φουλ φυτεμενο, τα φυτα απομακρυνουν την αμμωνια γρηγορα ουτως η αλλως και τα ελαχιστα νιτρωδη και νιτρικα που απομενουν ειναι απαραιτητα για ενα υγιες ενυδρειο. επισης η seachem λεει οτι θα αφαιρεσει τα ιχνοστοιχεια (trace elements) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μονο που με προβληματίζει ειναι μήπως τραβάει τα νιτρικα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για ποιο λογο να το εχω συνεχεια στο ενυδρειο μου? η seachem το βαζει σε ολα τα ενυδρεια της. ναι αλλα η seachem αυτο θελει, να ειναι ολα τα ενυδρεια της βιτρινα και να πουλαει προιοντα. ![]()
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 13-11-14 στις 16:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα θελω να το δοκιμασω και εγω μονο και μονο για να δω την διαφορα στο νερο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το εχω ξαναβαλει σε φυτεμενο κ ρωταω απλα αυτους που το εχουν δοκιμασει ωστε να μας επιβεβαιωσουν αυτα που ισχυρίζεται η seachem.Δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι απαραιτητο...ειδος πολυτελειας ειναι κ μαλιστα ακριβο. Υ.Γ Τι θελω με εσας τους παλιομποσταναδες.θα το ξηλώσω να γυρισω στα ξερακιανα παλι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem Purigen | vaspiou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-12-12 00:48 |
Χρήση Purigen ή Ανθρακα; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-06-09 19:17 |
Redox - Seachem Purigen | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-04-09 09:34 |
Καθαρισμος του Seachem-Purigen. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-04-06 23:28 |